Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζούλια Νόβα έγκυος: Γέννησε στο σπίτι της το πρώτο της παιδί
LIFESTYLE

Τζούλια Νόβα έγκυος: Γέννησε στο σπίτι της το πρώτο της παιδί

Τζούλια Νόβα έγκυος: Ο κατ' οίκον τοκετός ήταν επιθυμία του ζευγαριού.

Η Τζούλια Νόβα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, λίγους μήνες μετά τον γάμο της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο. Η γλυκιά μανούλα γέννησε στο σπίτι, μιας και αυτή ήταν η επιθυμία του ζευγαριού.

Πώς έγιναν όλα

«Τα ξημερώματα της Παρασκευής έσπασαν τα νερά, ενώ το ζευγάρι ενημέρωσε αμέσως τις μαίες να πάνε στο σπίτι. Ο τοκετός διήρκησε έξι ώρες και η Τζούλια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι  3 κιλών και 100 γραμμαρίων» όπως αποκάλυψε η εκπομπή Τι λες τώρα και η Νάντια Ρηγάτου. Πιο λεπτομερώς, η όμορφη παρουσιάστρια ένιωσε να σπάνε τα νερά στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής και αμέσως κινητοποιήθηκε ο σύζυγός της, ο Μιχάλης Βιτζηλαίος ο οποίος ειδοποίησε τη μαία Ελευθερία Δημοπούλου, πρόεδρο του Ευτοκία η οποία ειδικεύεται στον τοκετό στο σπίτι.

Όπως αποκάλυψε η κυρία Δημοπούλου ο τοκετός κράτησε έξι ώρες και όλες αυτές τις ώρες η Τζούλια Νόβα ήταν πολύ ήρεμη χωρίς φάρμακα, χωρίς παρεμβάσεις μέσα στην ησυχία του σπιτιού τους. Η μικρούλα ήρθε στον κόσμο απόλυτα φυσιολογικά και ζύγιζε 3,100 γραμμάρια και φυσικά σκόρπισε την απόλυτη ευτυχία στους γονείς της και τις οικογένειές τους. Η Τζούλια Νόβα, ένα 24ωρο πριν τον τοκετό, είχε κάνει βραδινή έξοδο, παρ’ όλο που γνώριζε ότι ήταν θέμα ωρών να ξεκινήσει η διαδικασία του ερχομού του μωρού της.

Δείτε ακόμα:

Νόνη Δούνια: Έχω πρόβλημα με όσους δεν είναι συνεπείς

Σταμάτης Φασουλής: Επί έξι χρόνια έπινα πάρα πολύ, μέχρι το πρωί είχα πιει ένα μπουκάλι βότκα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις