Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παύλος Μαρινάκης – γραμματέας ΝΔ: Συγχαρητήρια Δημητριάδη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Μαρινάκης – γραμματέας ΝΔ: Συγχαρητήρια Δημητριάδη

Παύλος Μαρινάκης - γραμματέας ΝΔ: «Καλή επιτυχία στον νέο μας Γραμματέα -Ευκαιρίες στη νεότερη γενιά»

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης, το δεξί χέρι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με μήνυμά του στο instagram, χαιρέτισε την εκλογή του Παύλου Μαρινάκη, ως νέου γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας. Ειδικότερα, έγραψε: «Καλή επιτυχία στον @pavlosmarinakis, τον νέο μας Γραμματέα. Έναν άνθρωπο ευγενή και εργατικό. Που αποδεικνύει καθημερινά γιατί πρέπει να δίνονται ευκαιρίες και να εμπιστευόμαστε τη νεότερη γενιά. Είμαστε σίγουροι για σένα φίλε!». Ο Παύλος Μαρινάκης εξελέγη νέος Γραμματέας της ΝΔ, ομόφωνα και δια βοής, από τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, το απόγευμα της Παρασκευής.

«Αποτελεί τεράστια τιμή και ευθύνη αυτή η θέση», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Δεσμεύομαι για ένα κόμμα ανοιχτό, σύγχρονο και ουσιαστικό κοινωνικό. Που θα δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους και όλες, χωρίς κοινωνικούς. Ένα κόμμα που δεν θα διστάζει στιγμή να αντιπαρατεθεί με λαϊκιστές και βέβαια ένα κόμμα νικηφόρο, για τις μεγάλες νίκες που έρχονται. Στέκομαι με απεριόριστο σεβασμό απέναντί σας κα σας υπόσχομαι να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μια ΝΔ, ακόμη πιο ανοιχτή, πιο μεγάλη, μια ΝΔ για όλους. Πάμε όλοι μαζί για τις νίκες που έρχονται για όλους τους Έλληνες».

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έστειλε μήνυμα σε ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ:

«Επιλέγουμε τις ανοικτές διαδικασίες που ταιριάζουν στα ανοικτά μυαλά. Βλέπω με χαρά ότι στον ίδιο δρόμο κινείται και το ΚΙΝΑΛ. Είναι υγεία για το πολιτικό σύστημα η δημοκρατία στα κόμματα», υπογράμμισε στην ομιλία του ο Κυρ. Μητσοτάκης και επισήμανε ότι η κυβέρνηση δεν έκρυψε ότι αναζητά ουσιαστικές προτάσεις από την αντιπολίτευση. «Ελπίζω να τις ακούσει από το τρίτο κόμμα της Βουλής γιατί το δεύτερο αποδείχθηκε ουραγός στην αξιοπιστία», είπε.

«Αξιοπερίεργο το γεγονός ότι ένα κόμμα που κάθε τόσο συντόνιζε κινητοποιήσεις, σήμερα να δυσκολεύεται να οργανώσει ακόμα και ένα συνέδριο» είπε, αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, για να συμπληρώσει: «Μια παράταξη που αυτοαποκαλείται λαϊκή να αρνείται να εκλέξει αρχηγό από τον λαό. Δύναμη που διαλαλεί ότι είναι προοδευτική να παραμένει αραχνιασμένη σε παλαιοκομματικές πρακτικές. Η δημόσια καταστροφολογία που εκτοξεύει ο ΣΥΡΙΖΑ συνδέεται τελικά με τη δειλία του, με την ίδια τη δημοκρατία. Η εσωκομματική ασφυξία οδηγεί συχνά γίνεται μεγάφωνο για τα πιο χυδαία fake news, ειδικά στο ζήτημα της πανδημίας».

«Είναι και αυτή μια ιδρυτική μας κατεύθυνση, να υπηρετούμε τα εθνικά συμφέροντα πέρα και πάνω από τις ετικέτες της δεξιάς, του κέντρου, της αριστεράς. Από την παράδοση να συντηρούμε μόνον όσα αποδείχθηκαν σωστά. Περιγράφω την ουσία της πολιτικής μας δράσης που διαρκεί και διακαιώνεται επειδή συνεχώς ανανεώνεται. Διευρύναμε την επιρροή και πέραν τον κομματικών μας τειχών. Αφαιρώντας τους διχασμούς, προσθέτουμε συμμάχους. Πείθουμε στην πράξη ότι είμαστε πράγματι η παράταξη όλων των Ελλήνων», συνέχισε στην ομιλία του ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις