Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νικ Κάνον παιδιά: Δακρυσμένος μιλά για το μωρό του που “έφυγε” 5 μηνών
ΚΟΣΜΟΣ

Νικ Κάνον παιδιά: Δακρυσμένος μιλά για το μωρό του που “έφυγε” 5 μηνών

Νικ Κάνον παιδιά: Ο μικρότερος γιος του Zen πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο.

Τον έχουμε συνηθίσει χαμογελαστό και με χιούμορ, η μοίρα όμως έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον παρουσιαστή Nick Cannon, ο οποίος έχασε τον 5 μηνών γιο του. Συντετριμμένος εμφανίστηκε στο σόου που παρουσιάζει ο Nick Cannon και με δάκρια στα μάτια ανακοίνωσε ότι ο μικρότερος γιος του, Zen, πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο, ένα παιδάκι μόλις 5 μηνών. Ο Nick Cannon μιλώντας για την περιπέτεια του μωρού του, είπε ότι ο όγκος αναπτύχθηκε γρήγορα και περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του μικρού, κοντά στη θάλασσα. Ο Nick Cannon είπε ότι πήγε τον γιο του στην παραλία την Κυριακή, όπου και τον κράτησε αγκαλιά για τελευταία φορά. Αμέσως μετά άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως αποκάλυψε, για την περιπέτεια με την υγεία του μωρού, όταν ήταν δύο μηνών ο ίδιος και η γυναίκα του ανακάλυψαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς το κεφάλι του ήταν πολύ μεγαλύτερο από το κανονικό. Κάπως έτσι βρέθηκαν στον παιδίατρο. Ύστερα από εξετάσεις που έγιναν στο μωρό έμαθαν ότι ο μικρός έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι καθώς συγκέντρωνε νερό εκεί και έπρεπε να τοποθετηθεί μία βαλβίδα ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Λίγες μέρες αργότερα, πληροφορήθηκαν ότι είχε βρεθεί και ένας όγκος, ο οποίος μεγάλωνε πολύ γρήγορα και απειλούσε τη ζωή του μωρού. Δυστυχώς δεν μπορούσε να γίνει τίποτα και ο θάνατός του ήταν αναπόφευκτος είπε ο παρουσιαστής.

Το τελευταίο αντίο

Την περασμένη Κυριακή, γνωρίζοντας πως επρόκειτο για τις τελευταίες στιγμές του γιου του, ο Nick Cannon πήγε μαζί με τη γυναίκα του και τα υπόλοιπα παιδιά του στον ωκεανό και όλοι μαζί έζησαν τις τελευταίες ώρες του μικρού. Εκεί ο 5 μηνών Zen άφησε την τελευταία του πνοή. Ο παρουσιαστής, μην χάνοντας το κουράγιο του, προέτρεψε το κοινό να χαίρεται την κάθε του στιγμή με την οικογένειά του και ο καθένας τους να αγκαλιάζει τα αγαπημένα του πρόσωπα και να τους λέει πόσο τα αγαπάει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις