Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

27

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Τα άτυχα ζώδια του 2022: Ποιοι δεν θα περάσουν καλά
PLUS

Τα άτυχα ζώδια του 2022: Ποιοι δεν θα περάσουν καλά

Τα άτυχα ζώδια του 2022: Για ποιους όμως θα είναι μια δύσκολη χρονιά;

Το 2021 τελειώνει και η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση του νέου έτους έχει ξεκινήσει. Όλοι, θέλουν να νιώσουν καλύτερα με τον εαυτό τους. Απο αστρολογικής πλευράς, τα ζώδια που το 2022 θα είναι η χρονιά τους είναι τρία. Αυτά τα ζώδια θα έχουν μια πολύ καλή χρονιά και θα είναι οι ευνοούμενοι του 2022.

Οπως διαβάζουμε στο stylecaster.com, τα τρία ζώδια που θα είναι οι άτυχοι του νέου έτους είναι οι Υδροχόοι, οι Ζυγοί και τα Λιοντάρια. Θυμίζουμε ότι το 2022 ξεκινά με την Αφροδίτη να βρίσκεται ήδη σε φάση ανάδρομης πορείας στον Αιγόκερω, από τον Δεκέμβριο μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι η χρονιά ξεκινά με αρκετές αγωνίες τόσο στα θέματα των οικονομικών όσο και στα θέματα των σχέσεων.

woman sitting by the doorway
Το 2022 για τα παρακάτω 3 ζώδια δεν θα είναι μια καλή χρονιά:
Υδροχόος

Για τους Υδροχόους το 2022 θα είναι η «χρονιά της κατανόησης». Η νέα χρονιά σας ωθεί να καλλιεργήσετε μια καλύτερη κατανόηση των πραγμάτων και των ανθρώπων γύρω σας και σε αυτό θα σας βοηθήσουν οι εμπειρίες σας. Μόνο με ένα Λιοντάρι θα μπορέσεις να κάνεις καλή παρέα το 2022. Μην ξεχνάμε ότι τον Δεκέμβριο του 2020 επισκέφθηκε ο Κρόνος το ζώδιο σας και θα παραμείνει μέχρι τον Μάρτιο του 2023 για να σας ωριμάσει και να αναλάβετε πλήρως τις ευθύνες του εαυτού σας και των υποχρεώσεων σας. Θα κλονιστούν σχέσεις και συνεργασίες.

woman wearing brown jacket
Λέων

Προετοιμαστείτε για το «έτος της δυσφορίας». Το 2022 θα σας ανατρέψει, θα ταράξει τον κόσμο σας και θα σας διδάξει ότι μπορείτε να αντέξετε ακόμα περισσότερη δυσφορία από ό,τι νομίζετε. Το 2022 θα είναι αναμφισβήτητα δύσκολο για εσάς, αλλά μέσα από τις δυσκολίες θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας. Τα ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας θα διαρκέσουν μέχρι τον Μάρτιο του 2023 και θα μείνουν στο πλευρό σας όσοι σας αξίζουν και τους αξίζετε. Είναι πιθανό να αποκαλυφθούν σκληρές αλήθειες και να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κάνει λάθη στις επιλογές σας στο παρελθόν.

woman sitting on hood of parked grey classic Toyota Land Cruiser SUV
Ζυγός

Για τους Ζυγούς το 2022 θα είναι η «χρονιά της αλήθειας». Τείνεις να κρύβεις τα συναισθήματά σου, αλλά πλέον θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις καταστάσεις και ανθρώπους. Το να προσποιείσαι ότι είσαι εντάξει δεν σε βοηθά πια. Θα πρέπει να πεις αλήθειες, γιατί αλλιώς τα λόγια σου θα παρερμηνευτούν. Το 2023 θα είναι πολύ καλύτερο για σένα…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις