Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

20

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τάσος Ξιαρχό – Κόνι Μεταξά: «Αυτά που κοροϊδεύουμε στο δημοτικό συνέβησαν»
LIFESTYLE

Τάσος Ξιαρχό – Κόνι Μεταξά: «Αυτά που κοροϊδεύουμε στο δημοτικό συνέβησαν»

Τάσος Ξιαρχό - Κόνι Μεταξά: Όταν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, δεν μπορείς να μιλήσεις ξεκάθαρα και όταν μιλάει η ζήλια δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Για το τέλος στη σχέση με την Κόνι Μεταξά μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha. Σαν κύριο αίτιο τους τέλους, δε, ο χορογράφος σκιαγράφησε τη ζήλια από πλευράς της τραγουδίστριας. Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Είναι πάντα ουδέτερη και ο τρόπος της είναι ο τρόπος της. Δεν μπορώ να την κρίνω για αυτό. Όταν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, δεν μπορείς να μιλήσεις ξεκάθαρα και όταν μιλάει η ζήλια δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Όταν συναντηθήκαμε, κατάλαβα τον λόγο που όντως δεν με θέλει στη ζωή της. Ο λόγος της για μένα είναι γελοίος οπότε όλα τελειώνουν εκεί».

«Αυτά που κοροϊδεύουμε στο δημοτικό συνέβησαν εκείνη την ημέρα και απλά κατάλαβα ότι όλο αυτό είναι αλήθεια και η ζήλια ανάμεσα στις γυναίκες μπορεί να είναι κάτι πάρα πολύ κακό. Πλέον δεν την νιώθω φίλη μου. Αν η Κόνι μου χαμογελάσει, θα της χαμογελάσω και θα ήθελα να είμαι φίλος της αλλά δεν θα την σκέφτομαι καθημερινά. Πολλές φορές οι σχέσεις των ανθρώπων ξεκινούν με μεγάλη ένταση και καταλήγουν στο τίποτα. Το ήξερα και της έλεγα πως κάποια μέρα δεν θα μιλάμε καν εμείς», πρόσθεσε ο χορογράφος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις