Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Παππά – μητέρα: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό
LIFESTYLE

Ιωάννα Παππά – μητέρα: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό

Ιωάννα Παππά - μητέρα: Δημοσίευσε μια μαύρη εικόνα στον λογαριασμό της στο facebook χωρίς να αναφέρει τίποτα περισσότερο, το ίδιο και η αδερφή της, Τίνα.

Η Ιωάννα Παππά δημοσίευσε μια μαύρη εικόνα στον λογαριασμό της στο facebook χωρίς να αναφέρει τίποτα περισσότερο, το ίδιο και η αδερφή της, Τίνα. «Τίνα μου συλλυπητήρια καλό ταξίδι στη μανούλα σου καλό παράδεισο να έχει ψυχούλα της μας λύπησε και μας αιφνιδίασε η Αλέκα», έγραψε μια από τις διαδικτυακές φίλες της Τίνας Παππά.. Τα σχόλια λοιπόν πρόδωσαν τη δυσάρεστη είδηση. Δυστυχώς η μητέρα τους, Αλέκα, έφυγε από τη ζωή. Να θυμίσουμε πως η Ιωάννα Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, «Το Πρωινό» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Δεν δίστασε να απαντήσει σε όλα.

Η Ιωάννα Παππά δήλωσε πως στην παράσταση του θεάτρου που θα πρωταγωνιστεί, θα είναι μόνο για εμβολιασμένους, οπότε έχει αγωνία για το πως θα πάει όλο αυτό.Ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας πως ένιωσε διαφορετικά συναισθήματα καθώς έχει γνωρίσει τους συγκεκριμένους ανθρώπους.

Δείτε ακόμη
Αθηνά Χρυσαντίδου: «Σύντροφός μου σήκωσε χέρι πάνω μου, με τραυμάτισε, ήταν ακραίο»
Η Αγγελική Ηλιάδη τα «έβαλε» με συμπαίκτριά της και περιμένει από τους θαυμαστές της πως θα την… τιμωρήσουν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις