Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αθηνά Χρυσαντίδου – Survivor: «Έπαθα πολύ κακό και ήμουν μικρή, περίπου 18 χρονών»
LIFESTYLE

Αθηνά Χρυσαντίδου – Survivor: «Έπαθα πολύ κακό και ήμουν μικρή, περίπου 18 χρονών»

Αθηνά Χρυσαντίδου - Survivor: Η κοπέλα που έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο ριάλιτι Power of Love μίλησε για το ενδεχόμενο να τη δούμε στον φετινό κύκλο του παιχνιδιού επιβίωσης.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου  έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων μίλησε για το περιστατικό βίας που έζησε κάποια στιγμή από τον πρώην σύντροφό της. Αρχικά, η κοπέλα που έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο ριάλιτι Power of Love μίλησε για το ενδεχόμενο να τη δούμε στον φετινό κύκλο του Survivor. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως έχει κάνει μία συζήτηση για να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης. «Έχω κάνει μια κουβέντα για το Survivor, αλλά θα δείτε. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Το οικονομικό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Με ένα ποσό άνω των 5.000 ευρώ θα έλεγα ναι, θεωρώ βασικά ότι όλοι θα έλεγαν ναι σε ένα τέτοιο ποσό. Εβδομαδιαίο, έτσι; Όχι μηνιαίο», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στα προσωπικά της. Όπως είπε, έχει σχεδόν δύο χρόνια να αγαπήσει κάποιον και πλέον δεν εμπιστεύεται εύκολα, αφού στην τελευταία της σχέση πέρασε δύσκολα. «Έχω να αγαπήσω σχεδόν δυο χρόνια, δεν εμπιστεύομαι εύκολα πλέον. Μου έχουν τύχει στο παρελθόν κάποιες ακραίες καταστάσεις. Ένας σύντροφος μου έφτασε σε σημείο να σηκώσει χέρι πάνω μου. Έπαθα πολύ κακό και ήμουν μικρή, περίπου 18 χρονών. Βρήκα όμως, τη δύναμη να φύγω στην τρίτη ή τέταρτη φορά που έγινε. Ήταν ακραίο το σκηνικό, πολύ ακραίο, είχα τραυματιστεί. Τώρα οι δικοί μου άνθρωποι, αν το ακούν, θα έχουν πάθει ένα σοκ. Το έχω πει μόνο στη μητέρα μου κι αυτό, γιατί αναγκάστηκα να της το πω, είχε γίνει ένα θέμα και αναγκάστηκα να μιλήσω», είπε με τρεμάμενη φωνή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις