Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραγωδία στη Γερμανία: Σκότωσε σύζυγο και τις 3 κόρες για ένα πλαστό πιστοποιητικό
ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στη Γερμανία: Σκότωσε σύζυγο και τις 3 κόρες για ένα πλαστό πιστοποιητικό

Τραγωδία στη Γερμανία: Γερμανός πατέρας σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε για ένα πλαστό πιστοποιητικό. Αυτοκτόνησε, επειδή πίστεψε πως θα έχανε την επιμέλειά τους.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες μιας αδιανόητης τραγωδίας στη Γερμανία που έγινε την περασμένη εβδομάδα και έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα (8/12) ο εισαγγελέας. Ένας 40χρονος δάσκαλος στη υπό το φόβο της σύλληψής του, για το πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού, σκότωσε τη σύζυγο και τις του κόρες. Η πενταμελής οικογένεια βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα δολοφονημένη στο σπίτι της, στο Βρανδεμβούργο. Ο λόγος για τον Devid R., ο οποίος βρέθηκε νεκρός μαζί με τη σύζυγό του Linda, επίσης 40 ετών, και τις κόρες Leni, δέκα ετών, Janni, οκτώ ετών και την Rubi, τριών ετών, στο σπίτι τους στο Senzig, 20 χιλιόμετρα νότια του Βερολίνου, το Σάββατο. Ο Devid, που εργαζόταν ως δάσκαλος επαγγελματικής εκπαίδευσης, πιστεύεται ότι πυροβόλησε τη γυναίκα του τις κόρες του χρησιμοποιώντας ένα πυροβόλο όπλο, πριν το στρέψει στον εαυτό του, αναφέρει η Daily Mail.

Κάθε ένα από τα κορίτσια βρέθηκε νεκρό στο δικό του υπνοδωμάτιο, ανέφεραν οι εισαγγελείς. Άφησε πίσω του ένα μακροσκελές σημείωμα το οποίο βρήκε η αστυνομία. Σε αυτό ο 40χρονος ο άνδρας είπε ότι πλαστογράφησε ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού για τη γυναίκα του. Ο εργοδότης της, ωστόσο, ανακάλυψε την πλαστογραφία με αποτέλεσμα το ζευγάρι να φοβάται ότι θα συλληφθεί και θα χάσει την επιμέλεια των παιδιών του, δήλωσε στο Reuters ο Γερμανός εισαγγελέας, που ερεύνησε την υπόθεση.

Η αστυνομία κλήθηκε να πάει στο σπίτι μετά από ειδοποίηση γειτόνων, οι οποίοι είχαν δει τα άψυχα σώματα των γονιών και των παιδιών τους. Αυτή η φρικτή ιστορία προέκυψε καθώς η Γερμανία έχει αυστηροποιήσει τους περιορισμούς κίνησης, ώστε να προσπαθήσει να ανακόψει την πορεία του τέταρτου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις