Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ξύλο στο ΕΠΑΛ Πάτρας: Σοβαρό επεισόδιο για μια κοπέλα
ΕΛΛΑΔΑ

Ξύλο στο ΕΠΑΛ Πάτρας: Σοβαρό επεισόδιο για μια κοπέλα

Ξύλο στο ΕΠΑΛ Πάτρας: Αγριο επεισόδιο σε ΕΠΑΛ της Πάτρας: Ανήλικοι έπαιξαν ξύλο για τα μάτια μιας κοπέλας

Ακόμη ένα άγριο περιστατικό μεταξύ μαθητών διαδραματίστηκε σε ΕΠΑΛ στην Πάτρα και ήρθε να προστεθεί στη σειρά των τραγικών γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στα επαγγελματικά λύκεια σε όλη την Ελλάδα. Όπως φαίνεται στα βίντεο που εξασφάλισε τοiefimerida αντίπαλες ομάδες ατόμων άναψαν καπνογόνα μέσα στο σχολείο με αποτέλεσμα ένα παιδί να αντιμετωπίσει αναπνευστικά προβλήματα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες το άγριο ξύλο έπεσε για τα μάτια μιας κοπέλας. Ένας 15χρονος βρισκόταν σε αντιπαράθεση με έναν εξωσχολικό με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ο άγριος καυγάς.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές από την περιοχή χθες το πρωί ο νεαρός εξωσχολικός μαζί με την παρέα του βρέθηκε στο σχολείο. Όταν ο μαθητής αντελήφθη την παρουσία του, τον πλησίασε και φέρεται να του επιτέθηκε λεκτικά και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε. Ο νεαρός ανταπέδωσε την μπουνιά τραυματίζοντας τον 15χρονο στη μύτη. Τότε φίλοι και συμμαθητές του, που παρακολουθούσαν το επεισόδιο, άναψαν καπνογόνο και έναν πυρσό, με την κατάσταση σύμφωνα με μαρτυρίες να βγαίνει εκτός ελέγχου.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου μετέφερε τον τραυματία στο Καραμανδάνειο για την παροχή πρώτων βοηθειών, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, χωρίς ωστόσο να υποβληθούν μηνύσεις από τη Διεύθυνση του σχολείου, η μεταξύ των εμπλεκόμενων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις