Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάκης Τανιμανίδης – οικογένεια: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη Μπόμπα και τις δίδυμες κόρες του
LIFESTYLE

Σάκης Τανιμανίδης – οικογένεια: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη Μπόμπα και τις δίδυμες κόρες του

Σάκης Τανιμανίδης - οικογένεια: Η Αριάνα είναι η πιο φαγανή. Βλέπει το φαγητό που πλησιάζει και τρέμει από χαρά.

Στην εκπομπή Το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας (6-12) ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής της Φάρμας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην οικογένειά του και έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση για τις γυναίκες της ζωής του, τη Χριστίνα Μπόμπα και τις δίδυμες κόρες του, Αριάνα και Φιλίππα. «Είναι έξι μηνών τα γλυκούλια. Προφανώς και τα ταΐζει κυρίως η Χριστίνα. Μου αρέσει όποτε έχω χρόνο, να τον ξοδεύω με τα μωρά. Η Αριάνα είναι η πιο φαγανή. Βλέπει το φαγητό που πλησιάζει και τρέμει από χαρά. Είναι ήσυχα μωρά γενικότερα αλλά ξυπνάνε μέσα στο βράδυ δύο φορές. Ξυπνάνε και τα δύο ταυτόχρονα, κοιμόμαστε και οι τέσσερις μαζί», είπε και συνέχισε:

«Όταν φεύγω από εκεί που είμαι και γυρνάω προς το σπίτι, τότε σκέφτομαι ότι πλησιάζω για να τα δω. Έχω ενθουσιασμό και δεν το περίμενα. Είμαι όχι απλά ερωτευμένος. Έχω ερωτευτεί μία φορά τη γυναίκα μου Χριστίνα, μία ερωτεύτηκα τις κόρες μου και μία τη Χριστίνα ως μαμά των παιδιών μου», είπε. Σχετικά με την τηλεθέαση που σημείωσε η Φάρμα στην πρεμιέρα, ανέφερε:«Η τηλεθέαση έχει σημασία αλλά το περιεχόμενο είναι πιο σημαντικό. Υπάρχει μια πανοπλία που φοράω όσον αφορά την τηλεθέαση. Ούτε ενθουσιάζομαι πολύ με τα νούμερα ούτε πέφτω. Αν θυμάστε έκανα μια εκπομπή που έκανε 70% τηλεθέαση, το Survivor. Δεν ενθουσιάστηκα πάρα πολύ. Αν ενθουσιάζεσαι πάρα πολύ, όταν έρθουν τα χαμηλά νούμερα θα πέσεις στο πάτωμα», είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις