Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 4 spoiler αποχώρηση 6/12: Ποιος θα φύγει σήμερα
LIFESTYLE

GNTM 4 spoiler αποχώρηση 6/12: Ποιος θα φύγει σήμερα

GNTM 4 spoiler αποχώρηση 6/12: Τα μοντέλα πλησιάζουν προς τον ημιτελικό και ο ανταγωνισμός μεγαλώνει.

Ο Ναπολέων δεν κατάφερε να βγάλει ένα άρτιο αποτέλεσμα κι έτσι αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό μόδας. Ο δρόμος για την κορυφή έχει πολλές δυσκολίες και πολλούς αποχαιρετισμούς. Έχουμε βρεθεί αισίως στους καλύτερους 6 του GNTM 4, αλλά σύντομα σήμερα (6/12), μία ακόμη αποχώρηση έρχεται για να φέρει την ανατροπή (Spoiler Alert). Ποιο μοντέλο θα αποχωρήσει ένα βήμα από την πεντάδα;

Τα μοντέλα πλησιάζουν προς τον ημιτελικό. Ο ανταγωνισμός μεγαλώνει και τα καυστικά σχόλια αυξάνονται, ενώ οι διαφορές, σε προσωπικό επίπεδο, μοιάζουν αγεφύρωτες. Τα μοντέλα έρχονται αντιμέτωπα με ένα εξαιρετικά απαιτητικό κόνσεπτ, που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι τώρα στο GNTM, αλλά και δεν έχει γίνει στην Ελλάδα.

Ποιο θα είναι το μοντέλο που θα φύγει

Οι top 6 θα μεταμορφωθούν σε κούκλες και θα παίξουν με το χρώμα, αλλά και την τεχνολογία. Ο Άγγελος Μπράτης υπογράφει τα σημερινά ρούχα, αλλά ένα μοντέλο δεν θα καταφέρει να αναδείξει τα ρούχα του σχεδιαστή – κριτή. Τέσσερα κορίτσια έχουν μείνει και μόλις δύο αγόρια. Ποιο θα είναι το μοντέλο που θα φύγει. Σήμερα, λοιπόν, ένα κορίτσι θα είναι αυτό που θα αποχαιρετήσει τόσο τον διαγωνισμό όσο και τους συμπαίκτες τους. Συγκεκριμένα, η Αγάπη δε θα καταφέρει να βγάλει το αποτέλεσμα που θέλουν οι κριτές. Το έχουμε πει άλλωστε και το έχουμε ξαναπεί, όλα κρίνονται πλέον στις λεπτομέρειες και τίποτα δεν είναι δεδομένο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις