Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Αγγελόπουλος – Survivor: «Ζεις περισσότερο όταν φτάνεις στα όριά σου»
LIFESTYLE

Γιώργος Αγγελόπουλος – Survivor: «Ζεις περισσότερο όταν φτάνεις στα όριά σου»

Γιώργος Αγγελόπουλος - Survivor: Δήλωσε ξεκάθαρα το πόσο πολύ του αρέσει να ζει τη ζωή στα άκρα και να δοκιμάζει τα όριά του.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ο νικητής του πρώτου κύκλου του Survivor και λατρεύει να ζει τη ζωή στα άκρα, αφού αγαπά την αδρεναλίνη και δεν διαστάζει να το δείξει. Είναι ένας από τους παίκτες ριάλιτι, που πραγματικά έχει μείνει αξέχαστος και σε κάθε νέο κύκλο του διάσημου ριάλιτι επιβίωσης, οι τηλεθεατές ψάχνουν να βρούν ανελιπώς έναν παίκτη, που να μοιάζει σε εκείνον στις αγωνιστικές επιδόσεις του.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός με το ψευδώνυμο Ντάνος από τον πρώτο κύκλο του Survivor, όπου ήταν και ο νικητής, παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και δήλωσε ξεκάθαρα το πόσο πολύ του αρέσει να ζει τη ζωή στα άκρα και να δοκιμάζει τα όριά του. Ο ίδιος, για χάρη του πρωινού έκανε ελεύθερη πτώση και δήλωσε το πόσο ελεύθερος νιώθει. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω πολλά χρόνια να το κάνω. Ζεις περισσότερο όταν φτάνεις στα όριά σου. Η μάνα μου μου είπε “κράνος να βάλεις”. Όσον αφορά για τα τηλεοπτικά του σχέδια, εκείνος δήλωσε ότι η παραγωγή του Survivor δεν τον έχει πλησιάσει καθόλου τη φετινή σεζόν. «Καταλαβαίνουμε γιατί κάποια πράγματα λέγονται και γράφονται χωρίς να έχουν ειπωθεί από μένα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις