Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Έκαναν βίντεο κλήση κατά τη διάρκεια του J2US

LIFESTYLE

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Έκαναν βίντεο κλήση κατά τη διάρκεια του J2US

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ελένη Ριζάκη

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του κοινού τους φίλου Μανώλη Κονταρού στη σκηνή του J2US, η τραγουδίστρια κάλεσε τον αγαπημένο της.

06.12.2021 | 16:48

Full in love είναι όπως όλα δείχνουν η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Οι δυο καλλιτέχνες, εδώ και λίγους μήνες είναι ζευγάρι και πλέον δεν κρύβονται, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει μαζί σε τρυφερά στιγμιότυπα. Το περασμένο Σάββατο, στο πλατό του J2US βρέθηκε ο κοινός φίλος του ζευγαριού Μανώλης Κονταρός και η Δέσποινα Βανδή απόλαυσε με την ψυχή της το πρόγραμμα.

Μάλιστα, την ώρα που ο κρητικός μουσικός βρισκόταν στη σκηνή του show, η Δέσποινα Βανδή κάλεσε τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη με video κλήση. Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα “τσάκωσε” το συγκεκριμένο στιγμιότυπο και το παρουσίασαν σήμερα το πρωί.

Η μαντινάδα του Βασίλη Μπισμπίκη

Το βράδυ του Σαββάτου ο Γιώργος Τσαλίκης μαζί με το Μανώλη Κονταρό βρέθηκαν καλεσμένοι στο J2US, όπου ξεσήκωσαν το κοινό με τα τραγούδια τους, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να τους απολαμβάνει από την τηλεόραση του σπιτιού του. Ο Μανώλης Κονταρός επιφύλασσε μια έκπληξη στην Δέσποινα Βανδή που την είδε να απολαμβάνει το πρόγραμμα από την θέση της στην κριτική επιτροπή του μουσικού show. Έτσι, της πρόσφερε μια μαντινάδα όλο νόημα! (Δες εδώ τη μαντινάδα και την αντίδραση της τραγουδίστριας). Ο Βασίλης Μπισμπίκης βλέποντας την αφιέρωση στην αγαπημένη του θέλησε να… απαντήσει με νέα μαντινάδα μέσα από τα Instagram Stories του! «Οι φίλοι δε λένε ευχαριστώ, οι φίλοι δε χρωστούνε, στα πάρε και τα δώσε τους ντεφτέρι δεν κρατούνε» έγραψε ο γνωστός ηθοποιός.

Exit mobile version