Μαρία Μενούνος – παιδί: Η 43χρονη μίλησε για την “ατελείωτη” προσπάθειά της να γίνει μητέρα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μαρία Μενούνος – παιδί: Η 43χρονη μίλησε για την “ατελείωτη” προσπάθειά της να γίνει μητέρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μαρία Μενούνος - παιδί: Η 43χρονη Μαρία Μενούνος μίλησε για την "ατελείωτη" προσπάθειά της να κάνει παιδί.

04.12.2021 | 09:33

Η προσπάθεια της Μαρίας Μενούνος να αποκτήσει παιδί είναι γνωστή. Η ίδια έχει μιλήσει για τον Γολγοθά της, αφού για χρόνια προσπαθεί να κάνει οικογένεια με τον σύζυγό της. Μετά την περιπέτεια με την υγεία της και την επέμβαση στο κεφάλι, ο γιατρός της συνέστησε να μην συνεχίσει τις εξωσωματικές. Τότε, η ίδια αποφάσισε να καταφύγει στη λύση της παρένθετης μητέρας. Όμως και πάλι έχει αντιμετωπίσει τρομερές δυσκολίες. Η 43χρονη παρουσιάστρια δήλωσε μιλώντας στο Today πως εκείνη και ο σύζυγός της Κέβιν Αντεργκάρο είχαν βρει μία παρένθετη μητέρα που “αγαπούσαν” αλλά ούτε αυτό δεν προχώρησε, και τώρα βρίσκονται και πάλι στο μηδέν.

“Αρχίζεις να σκέφτεσαι: ‘Μήπως είμαι πολύ μεγάλη; Μήπως είμαι πολύ κουρασμένη; Είναι σημάδι; Είναι μήνυμα πως δεν πρέπει να κάνουμε παιδιά;” είπε η διάσημη παρουσιάστρια. Η Μαρία Μενούνος γνώρισε τον σύζυγό της πολλά χρόνια πριν, αφού έχουν συμπληρώσει πάνω από 20 χρόνια μαζί. Παντρεύτηκαν στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2017 σε μια τελετή που ήθελε να γίνει όπως ήθελε η ίδια και η αγαπημένη μητέρα της, που πάλευε με τον καρκίνο για πολλά χρόνια και πέθανε πριν από λίγους μήνες.

Το 2018, η ίδια η Μενούνος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση καλοήθους όγκου στον εγκέφαλο, και το ζευγάρι ανακοίνωσε πως θα δοκίμαζε την παρένθετη μητρότητα. Κάποια στιγμή, φαίνεται πως βρήκαν μία παρένθετη που “αγαπούσαν”. “Αλλά ο γιατρός γονιμότητας μας είπε ότι δε θα λειτουργούσε ποτέ. Προσπαθήσαμε και προσπαθήσαμε και ξαναπροσπαθήσαμε”. “Το μέντιουμ μου λέει: ‘Έχεις δίδυμα’. Κι εγώ απαντάω: ‘Δεν έχω τίποτα. Τίποτα δε λειτουργεί’” είπε απογοητευμένη.

Ετικέτες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξανά στα θρανία από 29 Απριλίου – Οι ημερομηνίες για τη λήξη μαθημάτων, τις ενδοσχολικές και τις Πανελλαδικές εξετάσεις 04.12.2021 | 09:33
Συντονιστικό σχέδιο μάχης κατά των πυρκαγιών στην Κεντρική Μακεδονία – Διπλασιάζονται drones και εθελοντές, αυξάνονται τα κονδύλια πρόληψης 04.12.2021 | 09:33
Καθαρισμός οικοπέδων: Τι ισχύει, ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα 04.12.2021 | 09:33
Σε ισχύ η νέα πρόσκληση 1Γ/2025 του ΑΣΕΠ – Ξεκινά η διαδικασία κατάταξης υποψηφίων από τον γραπτό διαγωνισμό 04.12.2021 | 09:33
Ξεκινά το Market Place του Youth Pass – Επιπλέον εκπτώσεις και προνόμια για τους νέους 04.12.2021 | 09:33
Ζαχαράκη: 10.000 νέοι διορισμοί εκπαιδευτικών και ψηφιακή ενίσχυση ενόψει Πανελλαδικών 04.12.2021 | 09:33
Νέα ψηφιακή επιχορήγηση για ΜμΕ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα vouchers 630€ – 1.600€ 04.12.2021 | 09:33
Τι να κάνετε αν σας κλέψουν το κινητό: Ο πλήρης οδηγός για προστασία δεδομένων και αριθμών 04.12.2021 | 09:33
Exit mobile version