Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Γεννημένοι τον Δεκέμβριο: Τα χαρακτηριστικά όσων ήρθαν στον κόσμο τον τελευταίο μήνα του έτους
PLUS

Γεννημένοι τον Δεκέμβριο: Τα χαρακτηριστικά όσων ήρθαν στον κόσμο τον τελευταίο μήνα του έτους

Γεννημένοι τον Δεκέμβριο: Ειναι πολύ γενναιόδωρα και αν τους συμπεριφερθείτε καλά, μπορούν να ξετυλίξουν πολλές κρυμμένες αρετές μπροστά σας

Ήρθαν στον κόσμο τον τελευταίο μήνα του έτους, αλλά αυτό δεν τους στερεί την αίγλη ορισμένων πολύ θελκτικών χαρακτηριστικών. Με κυβερνήτη τους τον Δία, όσοι έχουν γεννηθεί τον μήνα Δεκέμβριο συγκεντρώνουν κάποια μοναδικά γνωρίσματα, που τους διαφοροποιούν από τους γεννημένους των υπόλοιπων έντεκα μηνών.

Είναι γεννημένοι «δάσκαλοι»

Αναμφίβολα, όσοι έχουν γεννηθεί τον Δεκέμβριο, μοιράζονται μαζί μας τη γνώση και τη σοφία που έχουν. Προσπαθούν πάντα να βοηθούν τους γύρω τους και συχνά, οι συμβουλές τους μοιάζουν με εκείνες ενός δασκάλου.

Είναι ειλικρινείς και πάντα αναζητούν την αλήθεια

Δύσκολα θα βρείτε κάποιον πιο ειλικρινή από εκείνους. Ψάχνουν μονίμως την αλήθεια και θα σας πουν τα πάντα με ειλικρίνεια όσο κι αν αυτό κάποιες φορές, είναι αρκετά δύσκολο

woman putting ribbon in red gift box near lighted Christmas tree inside room
Είναι αθλητικοί τύποι

Αθλητικοί, ενθουσιώδεις, ενεργητικοί. Αυτά είναι τα τρία επίθετα που θα μπορούσαν να περιγράψουν τα άτομα που έχουν γεννηθεί τον Δεκέμβρη. Πάντα βρίσκουν ένα κίνητρο να ασχοληθούν με κάτι που θα τους εκστασιάσει και αυτό συνήθως, περιστρέφεται γύρω από τον αθλητισμό και οτιδήποτε τους οπλίζει με πολλή ενέργεια.

Γίνονται σοφοί και intellectual

Λατρεύουν το διάβασμα, όπως και να ρουφάνε γνώση. Είναι αφοσιωμένοι στη μόρφωση και τη διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων και ίσως, σε αυτό οφείλεται το μεγάλο ποσοστό επιτυχίας τους σε ό,τι αναλαμβάνουν να κάνουν.

Είναι πολύ οργανωτικοί

Πολλοί θα τους χαρακτήριζαν, γεννημένους «managers». Κάνουν τα πάντα με απόλυτη οργάνωση και μπορούν να διαχειρίζονται πολυσύνθετες καταστάσεις με μεγάλη προσοχή και τάξη.

Είναι οι πιο τυχεροί όλων

Η τύχη είναι με το μέρος τους και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Όλοι οι τομείς της ζωής τους είναι εμποτισμένοι με λίγη παραπάνω τύχη από το κανονικό, μάλλον χάρη στον περίφημο Δία.

woman wearing white sweater sits on gray fabric sofa
Βοηθούν και στηρίζουν πολύ τους γύρω τους

Είναι πολύ ευγενικοί με όσους συναναστρέφονται ενώ λατρεύουν να βοηθούν τους άλλους όταν το χρειάζονται. Θα γίνουν θυσία όταν το αισθανθούν και θα φροντίσουν να είναι εκεί, συμπαραστεκόμενοι σε κάθε δυσκολία.

Έχουν «πρωτόνια» θετικής ενέργειας

Δεν υπάρχει περίπτωση να λάβεις αρνητική ενέργεια από ένα άτομο, γεννημένο τον Δεκέμβρη. Ίσως, είναι οι πιο θετικοί άνθρωποι και αυτό θα το νιώσεις από τις πρώτες συναναστροφές μαζί τους.

Είναι δυνατοί και πολύ αποφασιστικοί

Διακρίνονται για τη δύναμη και τη γενναιότητά τους όταν καλούνται να αντιμετωπίσουν καταστάσεις. Είναι σε θέση μάλιστα, να επιλύσουν ακόμη και την πιο δύσκολη υπόθεση όταν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Είναι προσγειωμένοι και έχουν πολύ πρακτικό μυαλό

Όσοι έχουν γεννηθεί τον Δεκέμβριο, φημίζονται για την πρακτικότητά τους και γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ότι η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα πάντα με ρεαλισμό, προτείνοντας τις πιο πρακτικές λύσεις που υπάρχουν, τις οποίες έχουν πρώτα προσαρμόσει στη σφαίρα της πραγματικότητας.  Τέλος, να θυμάστε ότι τα άτομα που έχουν γεννηθεί αυτόν τον μήνα, είναι πολύ γενναιόδωρα και αν τους συμπεριφερθείτε καλά, μπορούν να ξετυλίξουν πολλές κρυμμένες αρετές μπροστά σας!

women wearing yellow cap during daytiem
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις