Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

27

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σκορδά – Λιγνάδης: Η απάντηση στο “εσκοροδισμένη κουτόρνιθα”
LIFESTYLE

Σκορδά – Λιγνάδης: Η απάντηση στο “εσκοροδισμένη κουτόρνιθα”

Σκορδά - Λιγνάδης:Στην εκπομπή προβλήθηκε η επιστολή του αδερφού του Δημήτρη Λιγνάδη, που σχολίαζε τις δηλώσεις του Σωτήρη Χατζάκη, αφήνοντας αιχμές για την Φαίη Σκορδα

Στον αδερφό του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννη Λιγνάδη απαντά η Φαίη Σκορδά αναφορικά με την επιστολή του για τον Σωτήρη Χατζάκη μέσω της οποίας άφηνε αιχμές για την εκπομπή Πρωινό και την παρουσιάστρια. Στην εκπομπή προβλήθηκε η επιστολή του αδερφού του προφυλακισμένου Δημήτρη Λιγνάδη, που σχολίαζε τις δηλώσεις του Σωτήρη Χατζάκη. Στην εν λόγω επιστολή ο Γιάννης Λιγνάδης δεν άφησε έξω από τον σχολιασμό του την εκπομπή με την έκφραση “στον ίδιο πρωινάδικο ορνιθώνα” και την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά που χαρακτήρισε “κανιβαλίζουσα τηλεπερσόνα” και “εσκοροδισμένη κουτόρνιθα”…. η οποία φουσκωμένη από αέρα ναρκισσισμού και κουφόνοιας, τελευταίως δεν παύει να καμώνεται την ένθερμη “δικαιωματίστρια” και σταυροφόρο του νεόκοπου “μιτουισμού”, τη στιγμή που η ίδια καθημερινώς επιδίδεται σε άγριο κανιβαλισμό προσωπικοτήτων (με εμμονή στον Δ.Λ)”

Ολόκληρη η επιστολή

“Ο κατά το παρελθόν διατελέσας Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, εμφανίστηκε και δεύτερη φορά (!), δια ζώσης, στον ίδιο πρωινάδικο “ορνιθώνα” (!), για να λιθοβολήσει εκ νέου, κατά πρόσκλησιν (αν όχι και κατά παραγγελίαν) “εσκοροδισμένης κουτόρνιθας”, η οποία φουσκωμένη από αέρα ναρκισσισμού και κουφόνοιας, τελευταίως δεν παύει να καμώνεται την ένθερμη “δικαιωματίστρια” και σταυροφόρο του νεόκοπου “μιτουισμού”, τη στιγμή που η ίδια καθημερινώς επιδίδεται σε άγριο κανιβαλισμό προσωπικοτήτων (με εμμονή στον Δ.Λ), υποκινώντας και διακινώντας το “μιτουικό” μόρφωμα στη νέα του μετάλλαξη: την ανοιχτή πρόσκληση του κοινού των media στην ανθρωποφαγία. Αφήνω κατά μέρος την κανιβαλίζουσα τηλεπερσόνα, θεωρώντας την απλώς ένα από τα πολλά νοσηρά συμπώματα της δυστοπίας και του πολιτιστικού εκβαρβαρισμού της ελληνικής κοινωνίας που ανθοφορούν και απαστράπτουν στην τηλεοπτική πραγματικότητα (και όχι μόνο)”.

Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά

Απαντώντας η Φαίη Σκορδά είπε πως “φαντάζομαι ότι εννοούσε εμένα. Εγώ σαν άνθρωπος, ακόμα και σε αυτό, αναγνωρίζω έναν πόνο και μία στεναχώρια, το οποίο είναι πολύ σεβαστό. Ακόμα και αν…”, προσθέτοντας πως “ποτέ όλο αυτό το διάστημα δεν έκανα μία ανάρτηση στα προσωπικά μου social. Το κάνω μέσα από την εκπομπή γιατί υπήρχε αυτή η θεματολογία”.

“Εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ στην λογική να απαντήσω ούτως ή άλλως. Εγώ οφείλω να πω κάτι, ότι ποτέ όλο αυτό το διάστημα δεν έκανα μία ανάρτηση στα προσωπικά μου social. Ποτέ! Το κάνω μέσα από την εκπομπή γιατί υπήρχε αυτή η θεματολογία. Αν ήθελα να το πάρω σε ένα προσωπικό επίπεδο πάνω μου, τότε που έκανα αυτές τις συνεντεύξεις, μετά ανέβαζα αυτά που έπρεπε να ανεβάζω. Εμείς απλώς κάνουμε τη δουλειά μας”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις