Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Λόπεζ σχέση: Η απάντηση του ηθοποιού για την επανασύνδεσή του με την τραγουδίστρια
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Λόπεζ σχέση: Η απάντηση του ηθοποιού για την επανασύνδεσή του με την τραγουδίστρια

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ σχέση: Σε ερώτηση σχετικά με την επανασύνδεσή τους, ο ηθοποιός απάντησε πως "είναι μια σπουδαία ιστορία. Και ξέρεις, ίσως μια μέρα την πω".

Η επανασύνδεση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck έπεσε παντού σαν κεραυνός εν αιθρία και η αλήθεια είναι πως πολλοί ακόμα δεν την έχουν συνηθίσει. Η εικόνα των δύο τους μαζί μετά από τόσο καιρό και μιας αγάπης που αψηφά το πέρασμα του χρόνου μοιάζει με το τέλειο παραμύθι, και μέχρι τώρα ξέρουμε ότι τέτοια δεν υπάρχουν. Εκτός κι αν η Jennifer με τον Ben μας αποδείξουν το αντίθετο.

Αυτό που πολλοί αναρωτιούνται, είναι πώς έγινε η επανασύνδεση. Απλές ερωτήσεις όπως πώς έγινε η φάση, ή ποιος έκανε την πρώτη κίνηση σίγουρα ψάχνουν την απάντηση τους. Ο δημοσιογράφος Michael Hainey επειδή προφανώς είναι ένας από εμάς, όταν πήρε συνέντευξη από τον Affleck για το WSJ. Magazine, ρώτησε!

Ben Affleck: “Είχα δεύτερες ευκαιρίες ως άνθρωπος”

Ο Affleck από την πλευρά του λες και το απολαμβάνει όλο αυτό, απάντησε με έναν τρόπο που ρίχνει… αλάτι στην ανοιχτή πληγή της περιέργειας: “Eίναι καλή η ιστορία. Είναι σπουδαία ιστορία. Και ξέρεις, ίσως μια μέρα την πω. Θα την γράψω. Και μετά θα της βάλω φωτιά” δήλωσε γελώντας και συνέχισε: “Είμαι πολύ τυχερός στη ζωή μου που εκμεταλλεύτηκα τις δεύτερες ευκαιρίες που μου δόθηκαν και το λέω αυτό γνωρίζοντας ότι άλλοι άνθρωποι δεν έχουν καν πρώτη ευκαιρία. Είχα δεύτερες ευκαιρίες στην καριέρα μου. Είχα δεύτερες ευκαιρίες ως άνθρωπος. Η ζωή είναι δύσκολη και πάντα αποτυγχάνουμε και μακάρι να μάθουμε από τις αποτυχίες μας. Εγώ σίγουρα προσπάθησα να επωφεληθώ από τις δεύτερες ευκαιρίες. Δεν τα κατάφερα πάντα, αλλά τις φορές που το πέτυχα, εξελίχθηκαν σε καθοριστικές πτυχές της ζωής μου”.

Ο δημοσιογράφος είπε να προσπαθήσει και άλλο κι έβαλε μπροστά τα μεγάλα μέσα. Ανέφερε στον Affleck ότι η σύζυγος του τον έβαλε να ρωτήσει ποιος πήρε πρώτος τηλέφωνο. Και ο Affleck απάντησε: “Πες στη γυναίκα σου να φανταστεί την καλύτερη ιστορία και είμαι σίγουρος ότι αυτή είναι η αληθινή εκδοχή”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις