Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

20

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Λόπεζ: Η αποκάλυψη για την επανασύνδεση της χρονιάς
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Λόπεζ: Η αποκάλυψη για την επανασύνδεση της χρονιάς

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Διαβάστε τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Η επανασύνδεση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck έπεσε παντού σαν κεραυνός εν αιθρία και η αλήθεια είναι πως πολλοί ακόμα δεν την έχουν συνηθίσει. Η εικόνα των δύο τους μαζί μετά από τόσο καιρό και μιας αγάπης που αψηφά το πέρασμα του χρόνου μοιάζει με το τέλειο παραμύθι, και μέχρι τώρα ξέρουμε ότι τέτοια δεν υπάρχουν. Εκτός κι αν η Jennifer με τον Ben μας αποδείξουν το αντίθετο. Αυτό που πολλοί αναρωτιούνται, είναι πώς έγινε η επανασύνδεση.

Απλές ερωτήσεις όπως πώς έγινε η φάση, ή ποιος έκανε την πρώτη κίνηση σίγουρα ψάχνουν την απάντηση τους. Ο δημοσιογράφος Michael Hainey όταν πήρε συνέντευξη από τον Affleck για το WSJ. Magazine, ρώτησε!

Ο Affleck απάντησε: “Eίναι καλή η ιστορια. Είναι σπουδαία ιστορία. Και ξέρεις, ίσως μια μέρα την πω. Θα την γραψω. Και μετά θα της βάλω φωτιά” δήλωσε γελωντας και συνέχισε: “Είμαι πολύ τυχερός στη ζωή μου που εκμεταλλεύτηκα τις δεύτερες ευκαιρίες που μου δόθηκαν και το λέω αυτό γνωρίζοντας ότι άλλοι άνθρωποι δεν έχουν καν πρώτη ευκαιρία. Είχα δεύτερες ευκαιρίες στην καριέρα μου. Είχα δεύτερες ευκαιρίες ως άνθρωπος. Η ζωή είναι δύσκολη και πάντα αποτυγχάνουμε και μακάρι να μάθουμε από τις αποτυχίες μας. Εγώ σίγουρα προσπάθησα να επωφεληθώ από τις δεύτερες ευκαιρίες. Δεν τα κατάφερα πάντα, αλλά τις φορές που το πέτυχα, εξελίχθηκαν σε καθοριστικές πτυχές της ζωής μου”.

Ο δημοσιογράφος είπε να προσπαθήσει και άλλο κι έβαλε μπροστά τα μεγάλα μέσα. Ανέφερε στον Affleck ότι η σύζυγος του τον έβαλε να ρωτήσει ποιος πήρε πρώτος τηλέφωνο. Και ο Affleck απάντησε: “Πες στη γυναίκα σου να φανταστεί την καλύτερη ιστορία και είμαι σίγουρος ότι αυτη είναι η αληθινή εκδοχή”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις