Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ναταλία Τσαλίκη – οικογένεια: «Η αλήθεια είναι ότι την αγάπη δεν την είχα από την μητέρα μου»
LIFESTYLE

Ναταλία Τσαλίκη – οικογένεια: «Η αλήθεια είναι ότι την αγάπη δεν την είχα από την μητέρα μου»

Ναταλία Τσαλίκη - οικογένεια: Μίλησε για τον λόγο που έφυγε πολύ νωρίς από το πατρικό της σπίτι, καθώς και για την σχέση της με τους γονείς της.

Για τον λόγο που έφυγε πολύ νωρίς από το πατρικό της σπίτι, καθώς και για την σχέση της με τους γονείς της μίλησε η Ναταλία Τσαλίκη. Η γνωστή ηθοποιός έκατσε στον καναπέ του Στούντιο 4 και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Όπως ανέφερε, έφυγε από το σπίτι της αμέσως, μόλις ενηλικιώθηκε, καθώς η σχέση της με τη μητέρα της ήταν πολύ δύσκολη.

«Έχω φύγει από πολύ μικρή από το σπίτι μου, ήμουν 18 ετών. Έφυγα από το σπίτι, έκοψα τους δεσμούς με την οικογένειά μου, γιατί έπρεπε να το κάνω. Είχα να τους μιλήσω 3 χρόνια, είχαμε προσωπικές κόντρες. Δεν είχα άλλη επιλογή τότε, έπρεπε να το κάνω. Με τον καιρό, εξομαλύνθηκαν τα πράγματα, εκείνα τα 3 χρόνια ήταν δύσκολα. Στα πρακτικά κυρίως δυσκολεύτηκα», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Η αλήθεια για τη μητέρα της

Στην συνέχεια μίλησε για την σχέση της με τη μητέρα της. Όπως εξήγησε, δεν ένιωσε ποτέ την αγάπη από εκείνη. «Η αλήθεια είναι ότι την αγάπη δεν την είχα από την μητέρα μου. Ήταν σκληρός άνθρωπος, πολύ κλειστός και ο λόγος ήταν ότι δεν αγαπούσε τον εαυτό της. Από τον πατέρα μου και την γιαγιά μου είχα πάρει πολλή αγάπη. Αλλά, από την μητέρα πάντα την έχεις περισσότερη ανάγκη», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ εξήγησε πως της πήρε πολύ καιρό να την συγχωρέσει μέσα της .

Η Ναταλία Τσαλίκη αναφέρθηκε επίσης στο κίνημα του #MeToo. Όπως είπε, έχει βιώσει αρκετές δύσκολες συμπεριφορές στον χώρο και αυτός ήταν και ο λόγος που πήρε αμέσως θέση, όταν ξεκίνησαν οι καταγγελίες. «Έχω βιώσει δύσκολες συμπεριφορές στο θέατρο και γι’ αυτό πήρα αμέσως θέση, όταν ξεκίνησε το #metoo. Είπα: “καλά κάνουν και μιλάνε και εκτίθενται”. Πρέπει να σεβαστούμε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι πολύ δύσκολο και πολύ γενναίο να μπορείς να εκθέσεις έτσι τα τραύματά σου», τόνισε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις