Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 40 2/12: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 40 2/12: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 40 2/12: Δείτε τι θα γίνει απόψε στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά εποχής του ANT1.

Η σύγκρουση του Νικηφόρου και της Ασημίνας, μετά την αποκάλυψη του Σέργιου για την επίσκεψη του στη φυλακή, θα είναι σφοδρή και το ζευγάρι θα ξαναβρεθεί αντιμέτωπο. Ο Ζάχος συγκλονίζεται με τις αποκαλύψεις της Ελένης. Θα αποφασίσει να τη βοηθήσει αυτή τη φορά; Ο Ακύλας συνεχίζει να ψάχνει τον εραστή της Ζωής ενώ κάνει μια ιδιαίτερη πρόταση στον Μελέτη.

Το μνήμα της Ανέτ και του Μιλτιάδη θα γίνει χώρος αυτοκριτικής κι αυτογνωσίας για δυο άντρες που πρέπει ν’ αναμετρηθούν με τα λάθη τους. Οι διώκτες του Λάμπρου καταστρώνουν ακόμα ένα σχέδιο εναντίον του… Ο γάμος του Μελέτη και της Κορίνας θα πάρει μια αναπάντεχη τροπή.

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 41

Ο Ζάχος είναι αποφασισμένος ν’ ανακαλύψει τον λόγο που δόθηκε η εντολή δολοφονίας του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Η συνάντηση του μ’ έναν ισχυρό άντρα του καθεστώτος μπορεί να τον οδηγήσει στη πολυπόθητη αλήθεια. Η Ασημίνα ενημερώνει τον Πέτρο για την απόφαση που πήρε με τον Νικηφόρο να κρατήσουν μακριά τις νέες τους σχέσεις απ’ τον Σέργιο. Τι αντίκτυπο όμως θα έχει αυτό στον δεσμό τους;

Η Κορίνα εγκλωβίζει τον Μελέτη για να της αποκαλύψει την πραγματική αιτία που καθυστέρησε στον γάμο τους. Η Μυρσίνη προσεγγίζει έναν καινούριο σύμμαχο για να ξεσκεπάσει τις ερωτοδουλειές του Δούκα. Η μέρα του στρατοδικείου φτάνει και ο Λάμπρος θα δεχθεί στις φυλακές μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Ακύλας συνεχίζει τις προσπάθειες ν’ ανακαλύψει τον εραστή της Ζωής, αλλά οι έρευνες του θα τον οδηγήσουν σ’ ένα άλλο μέλος της οικογένειας Μεγαρίτη και ο Ακύλας θα δεχθεί το ισχυρότερο χτύπημα.

Απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις