Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

20

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νίκος Δένδιας – Μελβούτ Τσαβούσογλου συνάντηση: Τα… είπαν σύντομα οι δύο υπουργοί Εξωτερικών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Δένδιας – Μελβούτ Τσαβούσογλου συνάντηση: Τα… είπαν σύντομα οι δύο υπουργοί Εξωτερικών

Νίκος Δένδιας - Μελβούτ Τσαβούσογλου συνάντηση: Οι δύο άνδρες πραγματοποίησαν συζήτηση κοινωνικού περιεχομένου, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύντομη συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στο περιθώριο Υπουργικής Συνόδου του ΟΑΣΕ στη Στοκχόλμη. Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, οι δύο άνδρες πραγματοποίησαν συζήτηση κοινωνικού περιεχομένου, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι δύο υπουργοί συζήτησαν θέματα συνεργασίας Ελλάδας- Βουλγαρίας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Στο περιθώριο της υπουργικής συνόδου του ΟΑΣΕ στη Στοκχόλμη, ο Νίκος Δένδιας είχε συνάντηση με την υπουργό Εξωτερικών της Ανδόρρας, Maria Ubach Font. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η σχέση Ελλάδας-Ανδόρρας, κυρίως εντός διεθνών οργανισμών, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter. Επίσης, ο Έλληνας ΥΠΕΞ είχε συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Βουλγαρίας Σβετλάν Στόεφ. Οι δύο υπουργοί συζήτησαν θέματα συνεργασίας Ελλάδας- Βουλγαρίας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων.

 Δείτε ακόμη
Συνάντηση Μητσοτάκη με στέλεχος του ΠΟΥ – Τα εύσημα για το διπλασιασμό των εμβολιασμών στις ηλικίες άνω των 60
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις