Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Συνατσάκη – Τσουρός: Με… εξώδικο απαντά στο εξώδικο η παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Συνατσάκη – Τσουρός: Με… εξώδικο απαντά στο εξώδικο η παρουσιάστρια

Συνατσάκη - Τσουρός: "Ο Κώστας Τσουρός μου έστειλε ένα εξώδικο 6 σελίδων στο οποίο μου έδινε 48 ώρες να βγω και να ζητήσω συγγνώμη και να αποκαταστήσω την αλήθεια που διαστρέβλωσα"

Απάντηση στο εξώδικο του Κώστα Τσουρού με νέο εξώδικο έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μέσα από το Instagram μίλησε για όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους, κάνοντας σαφές ότι οι διαφορές τους θα λυθούν δικαστικά. Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα” είχε αναρωτηθεί αν η παρουσιάστρια είναι “αστυνομία κινητών τηλεφώνων”, με αφορμή συνάντησή της με άγνωστο άνδρα ο οποίος βιντεοσκοπούσε με το κινητό τηλέφωνο του μια περαστική γυναίκα. Η ίδια αντέδρασε στα σχόλιά του, με τρόπο που τον ενόχλησε και θεώρησε σωστό να της στείλει εξώδικο.

Η Μαίρη Συνατσάκη από την πλευρά της, μίλησε για τις σκέψεις της και διευκρίνισε ότι απέστειλε εξώδικο, το οποίο η ίδια έστειλε στον Τσουρό, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη και αν θέλει θα πάνε στα δικαστήρια. “Ο Κώστας Τσουρός μου έστειλε ένα εξώδικο 6 σελίδων στο οποίο μου έδινε 48 ώρες να βγω και να ζητήσω συγγνώμη και να αποκαταστήσω την αλήθεια που διαστρέβλωσα, παρουσιάζοντας κομμένα υποτίθεται σημεία της εκπομπής, στα οποία εσκεμμένα απέκρυπτα το γεγονός ότι και εκείνος με την πράξη της παραβιαστικής κινηματογράφησης της κοπέλας. Φυσικά και αυτό δεν ισχύει. Δεν έχω σβήσει ποτέ μου αυτά τα stories. Αυτά που σχολίαζα εγώ, έρχονται μετά το αλλά του Κώστα Τσουρού και είναι η κριτική που ασκεί σε εμένα. Άρα έχω κάθε δικαίωμα να έχω κάποιο επιχείρημα και να απαντήσω σχετικά με αυτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Στο εξώδικό λοιπόν που έλαβα εγώ, αποφάσισα να κρατήσω τη διακριτική νομική οδό και να μην μιλήσω δημόσια για αυτό.

Ο βασικός λόγος που το έκανα ήταν γιατί θεώρησα πως εάν βγω και σας πω ότι έλαβα ένα εξώδικο από τον Κώστα Τσουρό και διάβαζα μία απολογία, θεώρησα πως με την έκταση που είχε πάρει το θέμα εκείνη τη στιγμή και παρά τη δεύτερη ανάρτησή μου, που ξεκαθάριζα πως δεν πρόκειται για προσωπική κόντρα και επειδή έβλεπα και τον τρόπο που διαφωνούσαν μαζί του στα social media, αν έβγαινα να τα πω δημόσια, θα χειροτέρευαν.

Γράψαμε λοιπόν ένα εξώδικό με τη δικηγόρο μου, το οποίο το αποστείλαμε. Απαντούσε στις κατηγορίες με τρία πολύ σοβαρά επιχειρήματα. Αν δεν το έχει δεχτεί ο Κώστας Τσουρός μπορούμε να πάμε και στα δικαστήρια. Και συζητάμε τώρα για αυτό το κομμάτι, γιατί αποφάσισε η Ελεονώρα Μελέτη να το κάνει γνωστό σε εσάς και να μας συζητάνε σε όλα τα blogs. H Ελεονώρα με αυτό το μήνυμα με κατηγορεί για πράγματα τα οποία δεν υφίστανται. Πρώτον ότι αγνόησα το εξώδικο, αλλά και για το κομμάτι της προτροπής, στην αυτοδικία και σε παράνομες πράξεις. Αν έρθει η στιγμή που κάνω λάθος, θα ζητήσω συγγνώμη. Αυτή όμως δεν είναι μία τέτοια στιγμή. Δεν χρωστάω συγγνώμη σε κανέναν”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις