Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Διονύσης Αλέρτας – γιος: Τα συγκινητικά λόγια για το μωρό
LIFESTYLE

Διονύσης Αλέρτας – γιος: Τα συγκινητικά λόγια για το μωρό

Διονύσης Αλέρτας - γιος: Εξιτήριο πήραν από το μαιευτήριο με το νεογέννητο μωρό τους και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις!

Εξιτήριο πήραν από το μαιευτήριο ο Διονύσης Αλέρτας και η Νάγια Φωτοπούλου με το νεογέννητο μωρό τους και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις! Συγκινημένος ο pastry chef αποκάλυψε ότι ήταν μέσα την ώρα του τοκετού και η Νάγια τόνισε ότι είναι τρυφερός μπαμπάς! Ο Διονύσης Αλέρτας ανέφερε: «Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι έγινα μπαμπάς, όταν το συνειδητοποιώ βουρκώνω και κλαίω. Μέρα με τη μέρα το καταλαβαίνω. Εννοείται ότι μοιάζει σε μένα»!
Η Νάγια Φωτοπούλου αποκάλυψε: «Είναι πολύ γλυκός και τρυφερός. Το περίμενα ότι έτσι θα είναι ο Διονύσης. Τώρα έχω δυο παιδιά, ένα μεγάλο και ένα μικρό» και ο pastry chef υπογράμμισε ότι και στο σπίτι θα συγκινηθεί όταν οι γονείς του δουν τον μικρό! Να σας υπενθυμίσουμε ότι το ευχάριστο γεγονός το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από το instagran του! «Κ κάπως έτσι αλλάζει η ζωή σου. .. 29/11/21….13:50 μ.μ», με τους επώνυμους και μη φίλους να στέλνουν τις πιο θερμές ευχές τους!

Τι είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του

«Πρόταση γάμου δεν έγινε. Απλά κάναμε πολιτικό γάμο επειδή περιμένουμε παιδάκι σε λίγο καιρό. Θα έρθει στον κόσμο σε τρεις εβδομάδες. Θα τον βγάλουμε Παναγιώτη, από τον πατέρα μου. Είμαστε παραδοσιακοί. Ο θρησκευτικός γάμος λέμε πως θα γίνει μαζί με τη βάφτιση. Μετά τον γάμο δεν χόρεψα. Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν πίστευα ότι παντρευόμαστε. Ήταν κάτι που έγινε τυπικά για το μωρό. Και μετά θα γίνει το θρησκευτικό πιο σωστά και οργανωμένα. Εγώ σήμερα ψώνισα ρούχα για τον γάμο», είχε πει ο ίδιος μιλώντας για τον γάμο τους.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα το ζευγάρι βγαίνοντας από το μαιευτήριο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις