Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λίγκα: Εντυπωσιακοί χωρίς τυμπανοκρουσίες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λίγκα: Εντυπωσιακοί χωρίς τυμπανοκρουσίες

Σούπερ Λίγκα: Κατάφεραν και… έκλεψαν την παράσταση, με αποτέλεσμα όλα τα βλέμματα να είναι πλέον στραμμένα πάνω τους.

Αν και ήρθαν στην Ελλάδα χωρίς την μεγάλη προβολή δίχως να… ηχήσουν οι καμπάνες και μπορεί να μην είχαν το… βαρύ ποδοσφαιρικό βιογραφικό, έγιναν σε χρόνο ρεκόρ οι πρωταγωνιστές των ομάδων τους στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Κατάφεραν και… έκλεψαν στην κυριολεξία την παράσταση, με αποτέλεσμα όλα τα βλέμματα να είναι πλέον στραμμένα πάνω τους.

Γιώργος Κοντονής

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

  • Ο Αγκιμπού Καμαρά που τον απέκτησε ο Ολυμπιακός δίχως να… ιδρώσει από την γαλλική Λιλ, μιας και ήταν…ελεύθερος και τον προόριζε για την Β’ ομάδα, μέσα σε λίγες ημέρες ξεδίπλωσε το ταλέντο του και υποχρέωσε τον προπονητή του, τον Πορτογάλο Πέδρο Μάρτινς, να του δώσει την φανέλα βασικού. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της ερυθρόλευκης ομάδας από την Γουινέα, που έχει κάνει την μεγάλη υπέρβαση με τις εμφανίσεις του, με τα γκολ που πέτυχε σε κρίσιμους αγώνες, έχει καταφέρει όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες να στρέψουν τα βλέμματα τους πάνω του και να επιχειρούν να τον αποκτήσουν.

 

  • Ο Σίντκλεϊ Φερέιρα, ο οποίος έφθασε στον ΠΑΟΚ χωρίς… τυμπανοκρουσίες και με πολύ ρίσκο το περασμένο καλοκαίρι, προσπαθεί να αρπάξει την κάθε ευκαιρία που του δίνει ο Ρουμάνος προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος που ήρθε από την Ντιναμό Κιέβου για να καλύψει την θέση του Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας του Δικεφάλου, μπορεί να έχει παίξει λίγες φορές, κατάφερε όμως να σημειώσει δυο γκολ. Και όπως λένε στον ΠΑΟΚ, γρήγορα θα λάμψει το άστρο του.

 

  • Ο Τομ Φαν Βεερτ είναι γεγονός πως ήρθε στην Ελλάδα και στον εκπληκτικό εφέτος Βόλο χωρίς τις μεγάλες… συστάσεις. Όμως ο 30χρονος Ολλανδός επιθετικός κατάφερε να αποδείξει σε όλους πως οι άνθρωποι που τον εμπιστεύτηκαν δεν έκαναν λάθος. Βέβαια το ότι τα προηγούμενα χρόνια ο Βεερτ που αγωνιζόταν στην δανική ομάδα Ααλμποργκ είχε σημειώσει 26 τέρματα σε 78 παιχνίδια, είναι ακόμη μια απόδειξη.

 

  • Ο Νίκος Βέργος, το ελληνόπουλο που επέστρεψε στην πατρίδα και κατέληξε στον Παναιτωλικό, στον οποίο το γκολ που σημείωσε σε βάρος του Ολυμπιακού στις αρχές του Νοεμβρίου τον έκανε τον κορυφαίο Έλληνα σκόρερ της ομάδας του Αγρινίου. Ο Νίκος Βέργος, που ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό από τον οποίο πήρε μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό και έκανε προπόνηση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, κράτησε τον περασμένο Ιούλιο την ομάδα του Αγρινίου στη Σούπερ Λίγκα με το γκολ που πέτυχε στο μπαράζ με την Ξάνθη. Και τέλος,

 

  • Ο Αίας Άοσμαν ήρθε στον Ιωνικό που εφέτος εντυπωσιάζει, χωρίς να έχει παίξει σε μεγάλη ομάδα, (αγωνιζόταν σε μικρές κατηγορίες τόσο στην Γερμανία όσο και στην Τουρκία) κατάφερε όμως να γίνει το πρώτο βιολί στην ομάδα της Νίκαιας του Πειραιά. Μέχρι τώρα ο 27χρονος άσος από την Συρία έχει σημειώσει με την φανέλα του Ιωνικού τρία γκολ, με αποτέλεσμα να στρέψει πάνω του τα βλέμματα των μεγάλων ομάδων της Σούπερ Λίγκας.
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις