Συνατσάκη – Τσουρός: Εξώδικο στην παρουσιάστρια

LIFESTYLE

Συνατσάκη – Τσουρός: Εξώδικο στην παρουσιάστρια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Συνατσάκη - Τσουρός: Τι ζητά από τη Μαίρη Συνατσάκη ο Κώστας Τσουρός στο εξώδικο που της έστειλε.

01.12.2021 | 20:54

Εξώδικο στη Μαίρη Συνατσάκη έστειλε ο Κώστας Τσουρός και την αποκάλυψη έκανε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Απαντώντας σε σχετικό σχόλιο για τη Μαίρη Συνατσάκη, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε: “H κα Συνατσάκη με όλο το σεβασμό, “ξέχασε” να ανεβάσει στα στόρι της πολλά αποσπάσματα από την εκπομπή όπως κ τον δικό μου επίλογο, όπου καλούσα όλους μας να μείνουμε στο “μήνυμα” της Μαίρης. Επίσης να σας ενημερώσω πως απαγορεύεται από τους νόμους του κράτους να καλούμε τον κόσμο μέσα από τα ΜΜΕ σε αυτοδικία. Η κα Συνατσάκη κλήθηκε με εξώδικο να αποκαταστήσει την αλήθεια και όσων ειπώθηκαν από την εκπομπή μας και αδιαφόρησε. Σας ευχαριστώ για τη κατανόηση”.

Όλα ξεκίνησαν πριν από αρκετές μέρες όταν μέσα από μία σειρά από stories, η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε πως παρατήρησε έναν άντρα να βιντεοσκοπεί στον δρόμο μία κοπέλα χωρίς η ίδια να το γνωρίζει αλλά ούτε και να συναινεί. Η παρουσιάστρια από τη πλευρά της, αντέδρασε και αντιμετώπισε τον άντρα. Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος ο οποίος είχε σαν αποτέλεσμα ο άντρας να σταματήσει την καταγραφή. Ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα” είχε αναρωτηθεί αν η παρουσιάστρια είναι “αστυνομία κινητών τηλεφώνων”, με αφορμή συνάντησή της με άγνωστο άνδρα ο οποίος βιντεοσκοπούσε με το κινητό τηλέφωνο του μια περαστική γυναίκα.

Όπως είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό, στο εξώδικο ο Κώστας Τσουρός ζητά να αποκατασταθεί η εικόνα που δημιουργήθηκε από τη Μαίρη Συνατσάκη για εκείνον. Ότι δηλαδή ταυτίζεται με το συγκεκριμένο κύριο, ενώ εκείνος μέσα από την εκπομπή είπε ξεκάθαρα ότι διαφωνεί καθαρά με εκείνον και εστίασε καθαρά και μόνο στο γεγονός πως η Μαίρη Συνατσάκη δε μπορεί να κάνει αυτοδικία.

Exit mobile version