Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δήμητρα Αλεξανδράκη – βάπτιση: «Ακόμα δεν έχουμε ξεκαθαρίσει το ζήτημα της κουμπαριάς»
LIFESTYLE

Δήμητρα Αλεξανδράκη – βάπτιση: «Ακόμα δεν έχουμε ξεκαθαρίσει το ζήτημα της κουμπαριάς»

Δήμητρα Αλεξανδράκη - βάπτιση: «Και οι δύο οι κουμπάροι μας και η δικιά μου και του άντρα μου, είναι και οι δύο παλαιοημερολογήτες».

Η ίδια και ο σύντροφός της ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον γάμο τους καθώς όπως έχει δηλώσει η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλει εκείνη την ήμερα όλα να είναι παραμυθένια. Ωστόσο αποκάλυψε τον λόγο που ενδέχεται να ξαναβαφτιστεί για τρίτη φορά. «Άκου να δεις. Ακόμα δεν έχουμε ξεκαθαρίσει το ζήτημα της κουμπαριάς, δυστυχώς. Κατά πάσα πιθανότητα, όμως, θα ξαναβαφτιστώ για τρίτη φορά», είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Και συνέχισε το γνωστό μοντέλο: «Επειδή και οι δύο οι κουμπάροι μας και η δικιά μου και του άντρα μου, είναι και οι δύο παλαιοημερολογήτες».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ τυχερή που βρήκα αυτό τον άνθρωπο να πορευτούμε μαζί στη ζωή. Η αλήθεια είναι πως ο Δημήτρης με διεκδίκησε πάρα πολύ. Είχαμε μια κοινή, γνωστή παρέα, έτυχε να έχουμε βγει κάποιες φορές και με κέρδισε». «Έκανα και τατουάζ για τον αγαπημένο μου»! Μάλιστα η ίδια είχε πει αναφορικά με το νυφικό της ότι: «Το νυφικό μου θα είναι πολύ γεμάτο! Το έκανα πρόβα για να δω πόσο, με ένα άνοιγμα που ήθελα να δω, μπορεί ο σύντροφος μου να έρθει κοντά μου. Αν θα μπορούμε να είμαστε κοντά ή θα έχουμε την απόσταση του κορονοϊού».

Δείτε ακόμη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις