Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κοριτσάκι στην Πατησίων: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Βρήκαν DNA στο καρότσι
ΕΛΛΑΔΑ

Κοριτσάκι στην Πατησίων: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Βρήκαν DNA στο καρότσι

Κοριτσάκι στην Πατησίων: To κοριτσάκι παραμένει στο νοσοκομείο Παίδων τρώει και κοιμάται κανονικά - Οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της εγκατάλειψης του μωρού στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Σε αυτό έχουν καταγραφεί όλες οι κινήσεις του μυστηριώδη άνδρα από τη στιγμή που μπαίνει στο πάρκο του Μουσείου από την Πατησίων μέχρι την ώρα της εγκατάλειψης του παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha o διερμηνέας που μίλησε με το κοριτσάκι στην αφρικανική διάλεκτο προσπάθησε να εκμαιεύσει πληροφορίες για τους γονείς του και τον τόπο που διέμενε.

Οι πληροφορίες αυτές οδηγούν τις έρευνες σε περιοχές της Kυψέλης και των Πατησίων. Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως ο άνδρας είχε κατοπτεύσει το χώρο προηγουμένως επιλέγοντας να αφήσει το παιδί σε τυφλό σημείο όπου δεν το “πιάνουν” κάμερες.

Οι αστυνομικοί από το ΑΤ Εξαρχείων που διεξάγουν τις έρευνες συγκεντρώνουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, έχει βρεθεί δείγμα dna στο καρότσι και εξετάζεται. To κοριτσάκι παραμένει στο νοσοκομείο Παίδων τρώει και κοιμάται κανονικά ενώ απολαμβάνει τη ζεστή αγκαλιά του προσωπικού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις