Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αγρίνιο μητροκτόνος: Από κάταγμα στον αυχένα νεκρή η 54χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο μητροκτόνος: Από κάταγμα στον αυχένα νεκρή η 54χρονη

Αγρίνιο μητροκτόνος: Ανατροπή για τα αίτια θανάτου της 54χρονης γυναίκας από τον 33χρονο γιο της.

Ανατροπή για τα αίτια θανάτου από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 54χρονης την οποία δολοφόνησε ο γιος της στο Αγρίνιο. Αν και αρχικά είχε γραφτεί ότι ο 33χρονος σκότωσε τη μητέρα του με μαχαίρι, τελικά από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι η 54χρονη κατέληξε από σπάσιμο στον αυχένα. Οπως προκύπτει ο 33χρονος είχε πιάσει τη μητέρα του από τα μαλλιά και της χτυπούσε το κεφάλι από τοίχο σε τοίχο και από έπιπλο σε έπιπλο.

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης σοκάρουν, για το ειδεχθές έγκλημα που έχει προκαλέσει σοκ. Να σημειωθεί ότι ο 33χρονος χτύπησε και την 80χρονη γιαγιά του η οποία και νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, ενώ ο 33χρονος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για ξυλοδαρμούς και βιασμό. Η ίδια η μητέρα του, τον είχε καταγγείλει στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία και ξυλοδαρμούς.

Οι χρονολογίες των περιστατικών

Ο 33χρονος κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, ο 33χρονος είχε καταδικαστεί το 2012 για ληστεία στην Πάτρα και το 2013 για βιασμό στα Ιωάννινα. Επίσης σε βάρος του είχαν κατατεθεί μηνύσεις από την μητέρα και την γιαγιά του το 2015 και το 2017 για ενδοοικογενειακή βία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας είχε εγκλειστεί κατά το παρελθόν και στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών κορυδαλλού, ενώ αποφυλακίστηκε πρόσφατα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις