Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μάθιου Μακόναχι – Τέξας: Δε θα είναι υποψήφιος κυβερνήτης της πολιτείας το 2022
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάθιου Μακόναχι – Τέξας: Δε θα είναι υποψήφιος κυβερνήτης της πολιτείας το 2022

Μάθιου Μακόναχι - Τέξας: "Δε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μια μέρα θα με θεωρούσαν πολιτικό ηγέτη".

Ο Μάθιου Μακόναχι δεν θα θέσει υποψηφιότητα για κυβερνήτης του Τέξας το 2022. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός ηθοποιός ανακοίνωσε με βίντεο που ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram την απόφασή του. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αναφέρει κατά τη διάρκεια του βίντεο: «Ως απλό παιδί που γεννήθηκε στη μικρή πόλη Ουβάλντε του Τέξας, δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μια μέρα θα με θεωρούσαν πολιτικό ηγέτη», ενώ πρόσθεσε ότι: «Είναι μία ταπεινή και εμπνευσμένη πορεία για προβληματισμό. Είναι επίσης μία πορεία που επιλέγω να μην ακολουθήσω αυτή τη στιγμή».

Αντίθετα, ο Μάθιου ΜακΚόναχι είπε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται και να επενδύει τη γενναιοδωρία που έχει, υποστηρίζοντας επιχειρηματίες, επιχειρήσεις και ιδρύματα που πιστεύει ότι είναι ηγέτες, ιδρύματα που πιστεύει ότι δημιουργούν μονοπάτια για να επιτύχουν άνθρωποι στη ζωή, οργανισμούς που έχουν αποστολή να υπηρετούν και να οικοδομούν εμπιστοσύνη, δημιουργώντας ταυτόχρονα ευημερία. Μάλιστα είπε πως «αυτό είναι το αμερικανικό όνειρο».

Πώς ξεκίνησαν όλα

Ο ΜακΚόναχι εξέφρασε τα συναισθήματά του για την είσοδό του στην πολιτική πρόσφατα στο podcast των New York Times «Sway». Αναφερόμενος σε δημοσκοπήσεις που τον εμφάνιζαν πολύ μπροστά από το νυν κυβερνήτη Γκρεγκ Άμποτ, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ήταν ακόμα αναποφάσιστος για την υποψηφιότητά του για κυβερνήτης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις