Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανδρέας Μικρούτσικος – υγεία: Η επιστροφή στην τηλεόραση και οι δηλώσεις για την περιπέτεια που τον ταλαιπώρησε
LIFESTYLE

Ανδρέας Μικρούτσικος – υγεία: Η επιστροφή στην τηλεόραση και οι δηλώσεις για την περιπέτεια που τον ταλαιπώρησε

Ανδρέας Μικρούτσικος - υγεία: Στα τέλη του καλοκαιριού μπήκε στον Ευαγγελισμό με προβλήματα στον προστάτη.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης (30-11) ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τη μεγάλη περιπέτεια που έζησε με την υγεία του. Χαρούμενος που κατάφερε να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως από Δευτέρα επιστρέφει στο πλατό της εκπομπής. «Είμαι πολύ καλά, περιμένω να κάνω την αναμνηστική τρίτη δόση και θα επιστρέψω πάνοπλος. Τη Δευτέρα φαντάζομαι θα είμαι εκεί. Θα χαρώ πολύ να σας δω από κοντά. Είμαι πραγματικά ανανεωμένος και έτοιμος να επιστρέψω», είπε μεταξύ άλλων ο αγαπημένος παρουσιαστής. Αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως παρά τα προβλήματα υγείας, δεν χάνει ποτέ το χιούμορ του, δήλωσε στους συναδέλφους του στην εκπομπή: «Επιστρέφω! Ξεχάστε ό,τι ξέρατε!», με εκείνους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Όλα ξεκίνησαν πριν από τρεις μήνες, στα τέλη του καλοκαιριού όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπήκε στον Ευαγγελισμό με προβλήματα στον προστάτη. Χρειάστηκε να χειρουργηθεί και το χειρουργείο πήγε πολύ καλά. Στο μεταξύ όμως άρχισε να παρουσιάζει κάποια προβλήματα με το αναπνευστικό του και ξαναβρέθηκε στο νοσοκομείο. Και πάλι όμως σημείωσε βελτίωση η υγεία του και οι γιατροί σκόπευαν να του δώσουν εξιτήριο. Μόνο που άρχισε να μη νιώθει καλά και οι γιατροί, ύστερα από εξετάσεις διαπίστωσαν πως είχε υγρό στους πνεύμονές του λόγω ενός μικροβίου. Έτσι, έκριναν σωστό να τον διασωληνώσουν και να τον οδηγήσουν στην εντατική όπου και βρίσκεται σε καταστολή.Όλο αυτό το διάστημα όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της εκπομπής μιλούσαν τόσο με τον ίδιο όσο και με τη σύντροφό του Έλενα η οποία δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του, όπως και ο γιος του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις