Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οφθαλμίατρος Χαλάνδρι: Εξιτήριο για τον 68χρονο γιατρό
ΕΛΛΑΔΑ

Οφθαλμίατρος Χαλάνδρι: Εξιτήριο για τον 68χρονο γιατρό

Οφθαλμίατρος Χαλάνδρι: Εξιτήριο πήρε ο οφθαλμίατρος, 14 ημέρες μετά την επίθεση που δέχτηκε από την πρώην εικαστικό σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του. Τι λέει αποκλειστικά στο «Tlive».

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος που δέχτηκε πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι από την πρώην σύντροφό του στις 11 Νοεμβρίου, πήρες εξιτήριο και βρέθηκε σπίτι του. Ύστερα από 19 ημέρες στο νοσοκομείο, αρχικά στη ΜΕΘ και στη συνέχεια στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, ο 68χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, φανερά καταβεβλημένος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA, ο οφθαλμίατρος θα συνεχίσει να βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τους θεράποντες γιατρούς του, καθώς τα τραύματα που υπέστη ήταν σοβαρά.

Οι πρώτες δηλώσεις

Το ένα ήταν στο στήθος, διαμπερές, και το άλλο στην κοιλιακή χώρα, για το οποίο υποβλήθηκε σε τετράωρη χειρουργική επέμβαση, καθώς η σφαίρα είχε “χτυπήσει” ζωτικά όργανα.

Στα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή του Alpha, φαίνονται και μώλωπες στο πρόσωπο του οφθαλμίατρου, καθώς -εκτός από τους πυροβολισμούς- η πρώην σύντροφος του, τον χτύπησε και με την κάννη του όπλου.

Ο ίδιος δήλωσε στην κάμερα πως τώρα προέχει η υγεία του και θέλει να ηρεμήσει μετά την περιπέτειά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις