Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Τι «παίζει» με τον Μοχάμεντ Ντιομαντέ – Ο… συνδετικός κρίκος με τους Πειραιώτες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Τι «παίζει» με τον Μοχάμεντ Ντιομαντέ – Ο… συνδετικός κρίκος με τους Πειραιώτες

Ολυμπιακός: Τη φετινή σεζόν μετράει 12 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ έχει μαγνητίσει τα βλέμματα αρκετών ομάδων

Το όνομα του Μοχάμεντ Ντιομαντέ κυκλοφόρησε προ ημερών στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Γεννημένος στις 30 Οκτωβρίου 2001, ο Ιβοριανός κεντρικός μέσος αγωνίζεται στη Νόρτζελαντ από το Γενάρη του ΄20 κι έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Δανίας μέχρι το τέλος του 2024.Τη φετινή σεζόν μετράει 12 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ έχει μαγνητίσει τα βλέμματα αρκετών ομάδων εντός και εκτός Δανίας που παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εμφανίσεις του.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του και τη μη ιδιαίτερα «εμπορική» ομάδα στην οποία αγωνίζεται, εντούτοις η χρηματιστηριακή αξία του σύμφωνα με το transfermarkt κυμαίνεται στα 2 εκατ. ευρώ. Από την στιγμή που ο εκπρόσωπος του Ντιομαντέ είναι ενήμερος για το scouting report που διενεργεί ο Φρανσουά Μοντεστό για το νεαρό ποδοσφαιριστή.

Με… παρελθόν

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο μάνατζερ του Ντιομαντέ δεν είναι η πρώτη φορά που ανοίγει ‘κανάλι’ με τον Ολυμπιακό. Στο πρόσφατο παρελθόν οι δύο πλευρές βρέθηκαν σε συζητήσεις για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Ζοάο Βίκτορ την περίοδο που έπαιζε στην Βόλφσμπουργκ χωρίς ωστόσο αυτές να προχωρήσουν και να στείλουν στον Πειραιά τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της γερμανικής ομάδας και νυν της Αλ Τζαζίρα (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις