Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Νεκρός οπαδός ΠΑΟΚ: Υπέστη ανακοπή έξω από το γήπεδο μετά το χθεσινό ντέρμπι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νεκρός οπαδός ΠΑΟΚ: Υπέστη ανακοπή έξω από το γήπεδο μετά το χθεσινό ντέρμπι

Νεκρός οπαδός ΠΑΟΚ: Πρώτα του έγινε τεχνητή αναπνοή και αμέσως μετά, διακομίσθηκε με το ΕΚΑΒ στο ΓΝ Παπανικολάου, όπου και κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του seleo.gr, 45χρονος oπαδός του ΠΑΟΚ υπέστη ανακοπή έξω από το γήπεδο της ομάδας του, επί της Διογένους, στην Τούμπα κι έχασε τη ζωή του. Συγκεκριμένα, η τραγωδία συνέβη μετά το τέλος του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Άρη για την 11η αγωνιστική της Superleague. Του έκαναν τεχνητή αναπνοή και αμέσως διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΓΝ Παπανικολάου, όπου δυστυχώς κατέληξε.

Υπενθυμίζεται πως μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ επιχείρησε να τινάξει στον… αέρα το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη στην Τούμπα, εισβάλλοντας στον αγωνιστικό χώρο στις καθυστερήσεις του αγώνα, με την Αστυνομία να προχωράει σε τέσσερις συλλήψεις.

Τέσσερις συλληφθέντες στον εισαγγελέα

Στο εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγούνται οι τέσσερις συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας, που είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπεί το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη και να ολοκληρωθεί ύστερα από 40 λεπτά. Πρόκειται για τρεις Έλληνες κι έναν Σέρβο υπήκοο, ηλικίας 21 έως 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για διατάραξη κοινής ειρήνης, βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων, απόπειρα σωματικών βλαβών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βία στους αθλητικούς χώρους και παραβάσεις περί όπλων και φωτοβολίδων.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οπαδοί του «Δικεφάλου» εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, πετώντας αντικείμενα, φωτοβολίδες και πυρσούς, ενώ επιτέθηκαν κατά αστυνομικών των ΜΑΤ, που έσπευσαν να τους αναχαιτίσουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις