Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μνημόσυνο Φώφης Γεννηματά: Σήμερα στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μνημόσυνο Φώφης Γεννηματά: Σήμερα στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων

Μνημόσυνο Φώφης Γεννηματά: Σήμερα Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 στις 12 το μεσημέρι, το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο θα τελεστεί σήμερα Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 στις 12 το μεσημέρι, το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο της προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ και του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά. Αμέσως μετά, στις 13.30 της ίδιας μέρας, θα παρουσιαστεί στα κεντρικά Γραφεία του κόμματος (Χαριλάου Τρικούπη 50) η αναμορφωμένη πρόσοψη και είσοδος του κτηρίου, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά.

H πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ το μεσημέρι της Δευτέρας, 25 Oκτωβρίου στις 12:04 “έσβησε” στην εντατική του Ευαγγελισμού. Ξαφνικά, μέσα σε μόλις 14 ημέρες -ένα χρονικό διάστημα αδιανόητα μικρό- από την επιδείνωση της υγείας της και την εισαγωγή της στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός η Φώφη Γεννηματά ηττήθηκε από τον καρκίνο σε ηλικία 56 ετών. Εισήχθη στις 11 Οκτωβρίου στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, λόγω υποτροπής της βασικής της νόσου, που την οδήγησε και στην απόσυρση από την κούρσα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Και στις 25 Οκτωβρίου, άφησε την τελευταία της πνοή.

“Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ. στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της” ανέφερε η ανακοίνωση του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις