Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Σεξ στο πρώτο ραντεβού: Θα παρεξηγηθεί;
PLUS

Σεξ στο πρώτο ραντεβού: Θα παρεξηγηθεί;

Σεξ στο πρώτο ραντεβού: Υπάρχει μόνο ένας λόγος να το καθυστερήσεις

Μετά από μηνύματα και ερωτόλογα, επιτέλους το πρώτο σας ραντεβού έγινε γεγονός. Κι εκείνος σου λέει να συνεχίσετε για λίγο τη βραδιά – ένα ποτό ακόμη στο σπίτι του. Ναι, καλά. Βέβαια, δεν είναι ότι δεν θες να κάνεις σεξ μαζί του, αλλά… το σωστό δεν είναι να περιμένεις λίγο;

Μην κάνεις σεξ σε καμία περίπτωση αν…

δεν θέλεις. Ή αν δεν θέλει εκείνος – κάτι που συχνά ξεχνάμε σαν ενδεχόμενο, γιατί μας έχουν μάθει ότι οι άνδρες το θέλουν πάντα και παντού. Αν δεν είσαι σίγουρη ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε κάνει να θέλεις να προχωρήσεις, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιεστείς. Κι ας είναι διασκεδαστικός κι ας είναι γλυκός κι ας περάσατε τέλεια. Αν δεν το θέλετε κι οι δυο, αποκλείεται να είναι ωραίο.

woman in pink brassiere lying on bed
Απόλαυσέ το άφοβα γιατί…

Γιατί να μην το χαρείτε αν το θέλετε κι οι δυο; Πάντα με προσοχή, πάντα κρατώντας στο μυαλό σου ότι αν το μετανιώσεις ακόμη και στη μέση του σεξ θα πρέπει να το σεβαστεί και να σταματήσει αυτομάτως.

Δεν σε ενθουσιάζει, αλλά δεν σε χαλάει κιόλας

Πέρασες ωραία, θέλεις να κάνεις σεξ μαζί του, δεν νομίζεις να καταλήξεις και να τον παντρεύεσαι. Τι έχεις να κερδίσεις από την αναμονή;

man kissing woman during daytime
Έχεις κατενθουσιαστεί

Κοίτα να δεις πώς έχουν τα πράγματα: Όσο και να σου αρέσει κάποιος, το σεξ είναι πολύ κεντρικό. Επομένως, όσο νωρίτερα διαπιστώσεις αν ταιριάζετε ή όχι, τόσο το καλύτερο για να μη χάνεις το χρόνο σου. Το σεξ μπορεί μεν να βελτιωθεί στην πορεία, όμως υπάρχουν και περιπτώσεις που είναι καταδικασμένες – και είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι και εσύ και εκείνος αν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Δεν ενδιαφέρει κανέναν

Το κλισέ που λέει ότι οι άντρες κάνουν σχέση μόνο με τις γυναίκες που συμπεριφέρονται «σεμνά» δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Πολλές σχέσεις ζωής ξεκίνησαν από ένα one-night-stand, απαλλαγμένες και από την υπερβολική πίεση της αναμονής. Αν ο μόνος λόγος που δεν προχωράς είναι η ανησυχία σου για το τι θα σκεφτεί, δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι έτσι.

Κι αν τον ενδιαφέρει, είναι πρόβλημά του

Θες να κάνεις σχέση με κάποιον που δεν θέλει να κάνει σχέση μαζί σου επειδή κάνατε συναινετικό σεξ; Αν σκέφτεται έτσι, καλύτερα να το μάθεις από το πρώτο ραντεβού. Να μη χάνεις και το χρόνο σου. Τέτοιου είδους απόψεις ποτέ δεν είναι μεμονωμένες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις