Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αμπέλ Φερέιρα – Παλμέιρας: Σκέψεις του προπονητή για αποχώρηση από την ομάδα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αμπέλ Φερέιρα – Παλμέιρας: Σκέψεις του προπονητή για αποχώρηση από την ομάδα

Αμπέλ Φερέιρα - Παλμέιρας: Ο προπονητής αν και έφερε τη νίκη του Κόπα Λιμπερταδόρες στην ομάδα, ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά το Κόπα Λιμπερταδόρες στη Λατινική Αμερική, μετά τη νίκη της Παλμέιρας με 2-1 στην παράταση επί της Φλαμένγκο, με τον ίδιο να ξεσπά μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ άνοιξε ουσιαστικά την… πόρτα της εξόδου από την ομάδα της Βραζιλιάς, κάνοντας λόγο για “απάνθρωπο” πρόγραμμα, το οποίο έχει επηρεάσει την ψυχική του υγεία.

Οι δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα

«Είμαι ήρεμος, σε ειρήνη με τον εαυτό μου, αισθάνομαι την ολοκλήρωση. Έχω ήδη πει ότι ο τρόπος που ζούμε το ποδόσφαιρο είναι πολύ έντονος, ο τρόπος που παίζεις στη Βραζιλία είναι πολύ έντονος. Θα πρέπει να σκεφτώ πολλά για το τι θέλω για τον εαυτό μου για το παρόν και για το μέλλον.

Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Έχω ήδη πει ότι το πρόγραμμα είναι απάνθρωπο. Πρέπει να σκεφτώ πολύ σκληρά για να μείνω στην Παλμέιρας. Είμαι ευγνώμων, αλλά πρέπει να σκεφτώ. Εδώ υπάρχει “παιχνίδι, προπόνηση, παιχνίδι”. Είναι απάνθρωπο αυτό που κάνουν στη Βραζιλία. Είμαι στο το ψυχικό μου όριο. Πρέπει να προσέχω τη σωματική και ψυχική μου υγεία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις