Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τραυματισμός σοκ για τον Νεϊμάρ – Αποχώρησε με κλάματα σε φορείο (vids)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τραυματισμός σοκ για τον Νεϊμάρ – Αποχώρησε με κλάματα σε φορείο (vids)

Νεϊμάρ: Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Νεϊμάρ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε με ανατροπή τη Σεντ Ετιέν (3-1), όμως ελάχιστοι ασχολούνται με το αποτέλεσμα, καθώς υπέστη τραυματισμό-σοκ ο Βραζιλιάνος άσος των Παριζιάνων, Νεϊμάρ. Συγκεκριμένα, ο Νεϊμάρ έφυγε με κλάματα και φορείο από τον αγωνιστικό χώρο του «Ζοφρί Γκισάρ», καθώς στο 84′ γύρισε άσχημα ο αριστερός του αστράγαλος. Ο Βραζιλιάνος πάτησε στο πόδι του ου αντιπάλου του που έπεσε για τάκλιν, με αποτέλεσμα να γυρίσει ο αριστερός του αστράγαλος στην προσγείωση. Ο Νεϊμάρ σφάδαζε από τους πόνους και έφυγε πάνω σε φορείο και κλάματα από το γήπεδο. Πλέον, θα πάει για άμεσα για εξετάσεις και οι Παριζιάνοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Όσο για το αμιγώς αγωνιστικό η Παρί επικράτησε με ανατροπή της Σεντ Ετιέν με 3-1 με ισάριθμες ασίστ του Μέσι και τον Ράμος να κάνει ντεμπούτο. Στο 22΄ο Μπουανγκά άνοιξε το σκορ για τους «στεφανουά» με την Παρί να ανεβάζει άμεσα στροφές. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μέσι, ο Μαρκίνιος πήρε την κεφαλιά στην μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο β’ η Παρί πίεσε τη Σεντ Ετιέν που αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 45′ λόγω αποβολής του Κολοτζιετζάκ με το 2-1 να έρχεται στο 79′. Ο Μέσι  με ωραίο τρόπο έβγαλε στον Ντι Μαρία και ο συμπατριώτης του με εκπληκτικό πλασέ νίκησε τον Γκριν, για το 2-1. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μαρκίνιος, ο οποίος στις καθυστερήσεις πέτυχε με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Μέσι, το 3-1.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις