Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μαντόνα Instagram: “Θύελλα” στο διαδίκτυο για τη νέα φωτογραφία – Την κράζουν ασταμάτητα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαντόνα Instagram: “Θύελλα” στο διαδίκτυο για τη νέα φωτογραφία – Την κράζουν ασταμάτητα

Μαντόνα Instagram: Στη λίστα των περίεργων συμπεριφορών της, έρχονται να προστεθεί μία φωτογραφία

Η Μαντόνα δεν σταματά να εκπλήσσει αρνητικά τους θαυμαστές της, κάνοντας πράγματα που προκαλούν ντροπή και αμηχανία. Πριν από λίγο καιρό, όταν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον, φέρθηκε αλλοπρόσαλλα, καθώς ανέβηκε στο γραφείο του παρουσιαστή, σήκωσε τη φούστα της και έδειξε τα εσώρουχα της. Πιο πρόσφατα φωτογραφήθηκε όπως η Μέριλιν Μονρόε όταν βρέθηκε νεκρή, αλλά και γυμνή στο κρεβάτι της, πιο προκλητική από ποτέ. Στη λίστα των περίεργων συμπεριφορών της, έρχονται να προστεθεί μία φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε έναν άντρα να κρατά απειλητικά ένα μεγάλο μαχαίρι στον λαιμό της.

Την κράζουν ασταμάτητα

Τη φωτογραφία την ανέβασε η ίδια στα social media, με πολλούς να τη χαρακτηρίζουν – όχι άδικα – ανεύθυνη. Συγκεκριμένα, βλέπουμε την 63χρονη τραγουδίστρια να ποζάρει στην κάμερα, την ώρα που ο 56χρονος φωτογράφος Στίβεν Κλάιν κρατά μπροστά στον λαιμό της το κοφτερό μαχαίρι. Όπως ήταν φυσικό, γρήγορα προκλήθηκε σάλος. Μάλιστα, η Μαντόνα τη δημοσίευσε λίγες μέρες πριν την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Ένας ακόλουθος της έγραψε: «Μαντόνα, σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην ποζάρεις με ένα άτομο που κρατά ένα μαχαίρι στο λαιμό σου — αυτό ΔΕΝ είναι μια φωτογραφία. Αυτό είναι πραγματικά κακό!!», με έναν άλλο να προσθέτει πως αυτό είναι «απλώς ανεύθυνο και ενοχλητικό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις