Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί παιδιά: Οι προτάσεις στην πρωτότοκη κόρη τους για καριέρα στο μόντελινγκ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί παιδιά: Οι προτάσεις στην πρωτότοκη κόρη τους για καριέρα στο μόντελινγκ

Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί παιδιά: Xαρακτηρίστηκε το ωραιότερο μωρό του κόσμου, όταν γεννήθηκε πριν από 15 χρόνια.

Xαρακτηρίστηκε το ωραιότερο μωρό του κόσμου, όταν γεννήθηκε πριν από 15 χρόνια, και η πρώτη βιολογική κόρη της Angelina Jolie και του Brad Pitt, Shiloh Pitt, ετοιμάζεται τώρα να ασχοληθεί με το χορό και το modeling. Μάλιστα η διάσημη μητέρα της πριν από λίγες μέρες είχε στο πλευρό της και τα έξι παιδιά της σε μια ακόμα πρεμιέρα της ταινίας “Eternals” και μίλησε και για τη Shiloh.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «H Shiloh τώρα έχει αρχίσει να βγαίνει από το καβούκι της και θα την συμβουλέψω όσο καλύτερα μπορώ». Η μεγαλύτερη κόρη της φορούσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα Dior που άνηκε στη μαμά της και δείχνει πως τον τελευταίο χρόνο έχει αρχίσει να μεταμορφώνεται σε μια κομψή δεσποινίδα που ετοιμάζεται να κατακτήσει και τον χώρο της μόδας.

Βροχή οι προτάσεις

Η  Αngelina Jolie έχει εκμυστηρευτεί πως η κόρη της έχει δεχθεί δεκάδες προτάσεις για να συμμετέχει σε διαφημιστικές καμπάνιες, αλλά θέλει να σκεφτεί πολύ σοβαρά ποιο θα είναι το πρώτο της βήμα ως μοντέλο. Συμπλήρωσε πως της έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και είναι σίγουρο ότι δε θα είναι κάτι επιπόλαιο. Η Shiloh τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το χορό, αλλά οι τελευταίες εμφανίσεις της στο πλευρό της μητέρας της που τη δείχνουν με ελαφρύ μακιγιάζ και πιο καλοντυμένη, δείχνουν ότι εκτός από τα γονίδια των πανέμορφων γονιών της, έχει αρχίσει να εξοικειώνεται και στο υπέροχο στυλ τους.

Η Shiloh όταν γεννήθηκε πριν από 15 χρόνια στη Ναμίμπια, γιατί η μητέρα της θεώρησε το φυσικό της περιβάλλον ιδανικό για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, έγινε σε μια νύχτα το πιο πολυσυζητημένο παιδί της παγκόσμιας showbiz. Λίγους μήνες μετά το πρώτο της εξώφυλλο στο περιοδικό Hello, εμφανίστηκε σε βόλτα με τους γονείς της και τότε χαρακτηρίστηκε το πιο όμορφο μωρό του πλανήτη.

Η εξέλιξή της

Κληρονομώντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά και από τους δύο τους. Τα τελευταία χρόνια όμως συζητήθηκε αρκετά με την επιμονή της να έχει πάντα κοντά τα μαλλιά της και να φορά κοστούμια, μοιάζοντας ως αγοράκι. Η μητέρα της ωστόσο είχε δηλώσει πως «περνά μια φάση που και εγώ είχα περάσει στην ηλικία της». Τους τελευταίους μήνες η 15χρονη κόρη των Pitt – Jolie που δυστυχώς βρέθηκε και εκείνη στη δίνη των διαφωνιών των γονιών της για το διαζύγιο, άρχισε να μακραίνει τα μαλλιά της και να αλλάζει το καθημερινό της στυλ ως πιο κομψή και σπορτίφ teenager. Οι περισσότεροι πάντως οίκοι μόδας που την διεκδικούν, βάζοντας τα στελέχη τους να πείσουν την μητέρα τους, πιστεύουν πως αν το τολμήσει να ασχοληθεί με τη μόδα θα γίνει ένα από τα μεγαλύτερα νέα top models. Εκτός αν τη δούμε τελικά να ακολουθεί την καριέρα των γονιών της και να γίνεται ηθοποιός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις