Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Πριγκίπισσα Σαρλίν – Μονακό: Ποιος είναι ο Ρώσος «Μίδας» που την… παρηγορεί
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πριγκίπισσα Σαρλίν – Μονακό: Ποιος είναι ο Ρώσος «Μίδας» που την… παρηγορεί

Πριγκίπισσα Σαρλίν - Μονακό: Πρόκειται για τον εκατομμυριούχο Βλαντίμιρ Ντορόνιν, πρώην σύντροφο της Ναόμι Κάμπελ

Σε ειδική κλινική πολυτελείας της Ελβετίας φέρεται να έχει μεταφερθεί η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό. Aν και στο Μονακό τηρούν ως επτασφράγιστο μυστικό το πού βρίσκεται η πριγκίπισσα, διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι μάλλον νοσηλεύεται στην κλινική «Paracelsus Recovery», μια ιατρική μονάδα η οποία απευθύνεται ιδιαίτερα σε άτομα που αγχώνονται λόγω του τρόπου ζωής τους: μάνατζερ, γνωστές προσωπικότητες ή μέλη βασιλικών οικογενειών. H τιμή νοσηλείας στην εν λόγω κλινική, που βρίσκεται στο καλύτερο σημείο με θέα στη λίμνη της Ζυρίχης, ξεπερνά τα 300.000 ευρώ τον μήνα, αναφέρει το Le Gossip. Ένας γιατρός και ένας θεραπευτής είναι πάντα διαθέσιμοι στους ασθενείς, καθώς και διατροφολόγοι και άλλα μέλη του προσωπικού. Στην τιμή περιλαμβάνεται η διαμονή σε ένα από τα πολυτελή διαμερίσματα της κλινικής, που αντιμετωπίζει εθισμούς και διατροφικές διαταραχές.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν παρέμεινε επί μήνες ολόκληρους στη Νότια Αφρική, επισήμως λόγω επιπλοκών μετά από σοβαρή λοίμωξη ΩΡΛ. Μια αποτυχημένη αισθητική επέμβαση αναφέρθηκε επίσης από το Paris Match ως λόγος της μακράς απουσίας της από το πριγκιπάτο.

Τι λέει όμως ο άνδρας της;

Μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό ο πρίγκιπας Αλβέρτος δήλωσε: «Η Σαρλίν ήταν πραγματικά εξαντλημένη. Μια εξάντληση γενική, σωματική και ψυχική. Τόσο πολύ που αποφασίσαμε μαζί, και με τον στενό κύκλο των οικογενειών μας, ότι το καλύτερο θα ήταν να μπορέσει να ξεκουραστεί ήρεμα, εκτός του Μονακό για προφανείς λόγους διακριτικότητας και άνεσης, άρα στο εξωτερικό, ώστε να έχει τον χρόνο για μια θεραπευτική αγωγή που θα της επιτρέψει να αναρρώσει οριστικά».

Η πιθανότητα αυτοάνοσου νοσήματος που κατατρώει την υγεία της πριγκίπισσας Σαρλίν αποκλείεται, αφού «δεν πάσχει από κανένα σοβαρό και ανίατο νόσημα». Παράλληλα ο πρίγκιπας Αλβέρτος τόνισε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στη σχέση του με τη σύζυγό του. «Δεν είναι πρόβλημα που έχουμε ως ζευγάρι. Η σχέση μας σε καμία περίπτωση δεν κινδυνεύει. Θέλω να είμαι σαφής ως προς αυτό. Πραγματικά πρόκειται για τις συνέπειες όλων αυτών των επεμβάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε τους τελευταίους μήνες. Δεν έκανε αισθητική επέμβαση. Ήταν απλώς προβλήματα με τα δόντια, το διάφραγμα και τα ιγμόρεια», επέμεινε ο πρίγκιπας Αλβέρτος. Ωστόσο, η κλινική στη Ζυρίχη, όπου φέρεται να νοσηλεύεται η πριγκίπισσα Σαρλίν, δεν ειδικεύεται σε τέτοιου είδους προβλήματα, σημειώνουν διεθνή ΜΜΕ, αλλά σε προβλήματα ψυχικής υγείας που φέρεται να αντιμετωπίζει η πριγκίπισσα.

Μιλώντας στο περιοδικό «People», ο πρίγκιπας Αλβέρτος είπε ότι η Σαρλίν υποφέρει από βαθιά «εξάντληση, τόσο συναισθηματική όσο και σωματική», και θα χρειαστεί κλινική φροντίδα, που θα διαρκέσει αρκετές εβδομάδες το λιγότερο.

Ποιος είναι ο Ρώσος κροίσος στην αγκαλιά του οποίου βρήκε παρηγοριά η θλιμμένη καλλονή;

Η 43χρονη μητέρα των διδύμων Γκαμπριέλα και Ζακ, φέρεται να έχει την αμέριστη συμπαράσταση του Βλαντιμίρ Ντορονίν, Ρώσου δισεκατομμυριούχου και πρώην συντρόφου της μαύρης γαζέλας Ναόμι Κάμπελ. Βρετανικό δημοσίευμα επικαλείται πηγές σύμφωνα με τις οποίες η πριγκίπισσα Σαρλίν βρίσκεται σε επαφή με τον Ντορονίν από τότε που εισήχθη σε μονάδα θεραπείας για άγνωστα ιατρικά θέματα, σε τοποθεσία την οποία δεν αποκαλύπτει το πριγκιπάτο του Μονακό.

Γνωστός ανά τον κόσμο για τις επιχειρηματικές του επιτυχίες και την προσωπική του ζωή, o Βλαντιμίρ Ντορόνιν είναι, εκτός από συλλέκτης έργων τέχνης και λάτρης του real estate. Έχει ιδρύσει την εταιρεία ακινήτων Capital Group, με έδρα τη Μόσχα και είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων «OKO Group». Ο Ντορόνιν έχει αγοράσει ορόφους σε ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης και το Μαιάμι. Τον περισσότερο χρόνο του, τον περνάει στο Capital City, ένα συγκρότημα κατοικιών που βρίσκεται στην καρδιά της ρωσικής πρωτεύουσας.
Ήταν παντρεμένος με την Εκατερίνα Ντορονίνα από το 1988 έως το 2009. Από τον πρώτο του γάμο και την σχέση του με μία Ρωσίδα μοντέλα, απέκτησε τρία παιδιά.

https://twitter.com/HakunaTheFckNot/status/1461754788094386177

Το 2014, ανακηρύχθηκε από το περιοδικό Forbes ως ο «βασιλιάς της ρωσικής ακίνητης περιουσίας», κι ένα χρόνο αργότερα, η εφημερίδα «New York Post» τον ενέταξε στη λίστα με τους «20 μεγαλύτερους παίκτες στην αγορά ακινήτων στη Νέα Υόρκη». Ο 59χρονος μεγιστάνας είναι επίσης ιδιοκτήτης των ξενοδοχείων «Aman Resorts». Βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν έγινε γνωστή η σχέση του με τη μαύρη γαζέλα της πασαρέλας, Ναόμι Κάμπελ. Σε φάσεις τσακωμού με τη Ναόμι, ο Ντορόνιν συνήθως πήγαινε με τον φίλο του Λεονάρντο ντι Κάπριο σε διάφορες καλλιτεχνικά και κοινωνικά event και διασκέδαζε με μοντέλα όλων των κατηγοριών.

Το διαστημικό… σπίτι

Την περίοδο όμως που το ζευγάρι συζητούσε για γάμο, ο Ντορόνιν ξεκίνησε να κτίζει ένα διαστημικό… σπίτι για γαμήλιο δώρο στη Ναόμι. Η σχέση του κράτησε από το 2008 έως το 2013. Μετά το χωρισμό τους, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Κινέζας Λούο Ζιλίν, πρώην Μις Κίνα». Το διαστημικό του… σπίτι είναι κρυμμένο σ΄ένα δάσος της Ρωσίας, το οποίο έγινε γνωστό το 2018, όταν αποκαλύφθηκε η σχέση του με το 19χρονo μοντέλο, Kριστίνα Ρομάνοβα. Η οικία του «Capital Hill Residence», όπως ονομάζεται, είναι ένα νεο-φουτουριστικό κτίριο, που βρίσκεται περίπου δυτικά της Μόσχας. Εκτός από τη Κινέζα μοντέλα, στο σπίτι του, που βρίσκεται στη λοφώδη περιοχή Μπαρβίνκα, λίγο έξω από τη Μόσχα, μπαινοβγαίνουν διάφορες αιθέριες υπάρξεις που έχουν κάτι κοινό. Είναι όλες αρκετά χρόνια μικρότερές του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις