Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εμβολιασμένοι – θέατρο: Ο Χαραλαμπόπουλος “παίρνει θέση” για την υπόθεση Σερβετάλη
LIFESTYLE

Εμβολιασμένοι – θέατρο: Ο Χαραλαμπόπουλος “παίρνει θέση” για την υπόθεση Σερβετάλη

Εμβολιασμένοι - θέατρο: Ο ηθοποιός ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων και για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τον «Ρινόκερο»

Πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης» όπου πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, το βράδυ της Τρίτης. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων και για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τον «Ρινόκερο», καθώς δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους θεατές. «Θα σας πω κάτι. Τον Άρη τον αγαπώ και τον εκτιμώ πάρα πολύ. Είμαστε χρόνια φίλοι και δε θα μπορούσα από τη στιγμή που δεν έχω μιλήσει μαζί του να πω τη γνώμη μου γι’ αυτό το θέμα και να τη μάθει από την τηλεόραση» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

«Οπότε θα μου επιτρέψετε να μη σας απαντήσω σε αυτό. Για μένα δεν είναι ο εμβολιασμένος απέναντι από τον ανεμβολίαστο, ούτε ο ανεμβολίαστος απέναντι στον εμβολιασμένο. Ίσως αυτό που μας έχει μπερδέψει οι υπερβολικές και ακραίες απόψεις είτε τον μεν, είτε τον δε. Και όλα αυτά μας έχουν κάνει ξαφνικά απέναντι ο ένας στον άλλο και θα έπρεπε να το σταματήσουμε αυτό» κατέληξε ο Βασίλης Χαραλαμποπουλος.

Η φιλία τους

Σημειώνεται πως ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Άρης Σερβετάλης συνδέονται με φιλία ενώ συμπρωταγωνιστούσαν μαζί στη επιτυχημένη σειρά του Mega, Είσαι το Ταίρι μου όπου υποδύθηκαν με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο του «Γρηγόρη» ο Χαραλαμπόπουλος και τον «Λάζαρο» ο Σερβετάλης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις