Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γκέι Άγιος Βασίλης: Το χριστουγεννιάτικο love story ενός νορβηγικού σποτ
ΚΟΣΜΟΣ

Γκέι Άγιος Βασίλης: Το χριστουγεννιάτικο love story ενός νορβηγικού σποτ

Γκέι Άγιος Βασίλης: Ξεχάστε αυτά που είχατε στο μυαλό σας

Φέτος, η πιο ιδιαίτερη ταινία των Χριστουγέννων έρχεται από τα Νορβηγικά Ταχυδρομεία, και όχι από το Netflix ή κάποια μεγάλη Χολιγουντιανή παραγωγή. Τα τελευταία δύο χρόνια τα ταχυδρομεία της χώρας δημιουργούν υπέροχα χριστουγεννιάτικα spots, που έχουν γίνει εορταστική συνήθεια των Νορβηγών, αφού μοιάζουν πιο πολύ με ταινίες μικρού μήκους και όχι με διαφημιστικά σποτάκια. Φέτος, βλέπουμε την τρυφερή ιστορία ενός LGBTQ+ ζευγαριού με τον τίτλο «When Harry Met Santa».

Όλα ξεκινούν, όταν ο Harry βρίσκει τον Άγιο Βασίλη στο σαλόνι του και οι δυο τους ανταλλάσσουν ένα αμοιβαίο έντονο βλέμμα. Από τότε ο Harry δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό του, με τους δυο τους να περνούν κάθε χρόνο όλο και περισσότερη ώρα μαζί τη βραδιά των Χριστουγέννων, αφού ο Santa έχει να μοιράσει πολλά δώρα και δεν μπορεί να αφιερώσει χρόνο στον αγαπημένο του.

«Φαίνομαι ωραίος;»

«Φαίνομαι ωραίος;» ρωτά τον Harry πριν φύγει για ακόμη μια φορά από την καμινάδα. Έτσι και ο ήρωας μας αποφασίζει να του εξομολογηθεί τα αισθήματα, στέλνοντας ένα γράμμα στο Βόρειο Πόλο, όπου γράφει: «Το μόνο που θα ήθελα για τα Χριστούγεννα είσαι εσύ» όπως λέει και το all time classic χριστουγεννιάτικο τραγούδι της Mariah Carey. Έτσι και ο Άγιος Βασίλης επιστρέφει αυτή τη φορά για να μείνει, αφού οι υπηρεσίες των ταχυδρομείων έχουν αναλάβει την αποστολή των δώρων. Και εκεί έρχεται και το φιλί του ζευγαριού…

Μια διαφήμιση που προκάλεσε ωστόσο ποικίλα σχόλια…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Posten Norge AS (@postennorge)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις