Αντιδήμαρχος Πάτρα – ξυλοδαρμός: Παραιτήθηκε ο Αθανασόπουλος, κατηγορείται για κακοποίηση γυναίκας

ΕΛΛΑΔΑ

Αντιδήμαρχος Πάτρα – ξυλοδαρμός: Παραιτήθηκε ο Αθανασόπουλος, κατηγορείται για κακοποίηση γυναίκας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αντιδήμαρχος Πάτρα - ξυλοδαρμός: Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Ανδρέας Αθανασόπουλος, παραιτήθηκε τόσο από τη θέση του Αντιδημάρχου όσο και από αυτή του Δημοτικού Συμβούλου

25.11.2021 | 19:02

Την παραίτησή του υπέβαλλε στον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Αθανασόπουλος, μετά τον σάλο που ξέσπασε στην Πάτρα με αφορμή την καταγγελία μίας γυναίκας για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της.

Συγκεκριμένα στην επιστολή παραίτησής του, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, αναφέρει:

“Με αφορμή την κυκλοφορία δημοσιευμάτων, που με φωτογραφίζουν ως εμπλεκόμενο σε κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος γυναίκας, δηλώνω ότι κάτι τέτοιο είναι παντελώς αναληθές κι ανυπόστατο και γι’ αυτό προτίθεμαι να αξιοποιήσω κάθε μέσο, προκειμένου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Σε κάθε περίπτωση και προκειμένου να μην αξιοποιηθούν κακόβουλα αυτές οι φήμες σε βάρος της Δημοτικής Αρχής, δηλώνω ότι παραιτούμαι από Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος, δεν παραιτούμαι όμως από την προσπάθεια να αποκαλυφθεί η αλήθεια”.

Τι αναφέρει η καταγγελία

Η καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία αναφέρει ότι ο αντιδήμαρχος του Δήμου Πατρέων φέρεται να χτύπησε μία γυναίκα ενώ αυτή βρισκόταν στον προαύλιο χώρο υπηρεσίας του Δήμου σε ημέρα και ώρα που η υπηρεσία ήταν κλειστή. Ο αντιδήμαρχος, όπως γράφφει το Best News, φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και αρκετούς μήνες με την καταγγέλλουσα. Αυτή υποπτεύθηκε ότι διατηρούσε σχέσεις και με μια άλλη γυναίκα και αποφάσισε να τον παρακολουθήσει.

Σύμφωνα με όσα η ίδια κατήγγειλε στην αστυνομία και αναφέρει το Best News, ο αντιδήμαρχος είχε πάει μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στο γραφείο του με την δεύτερη ερωμένη του. Όταν αυτός διαπίστωσε ότι έξω από το χώρο του γραφείου του, στο μικρό μπαλκόνι συγκεκριμένα του κτιρίου όπου αυτό στεγάζεται βρισκόταν η καταγγέλλουσα, βγήκε έξω, άρχισε να της φωνάζει να φύγει και σύμφωνα με όσα η ίδια καταγγέλλει, άρχισε να την βρίζει, να την χτυπάει και να την σπρώχνει με αποτέλεσμα να πέσει στα σκαλοπάτια.

Στη συνέχεια και ενώ αυτή εξακολουθούσε να περιμένει στο δρόμο, προκειμένου να βγει η κατά την άποψή της ερωμένη του από το γραφείο, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Πατρέων κατηγορείται ότι βγήκε και της επιτέθηκε για δεύτερη φορά απειλώντας την ότι αν δεν φύγει θα την χτυπήσει, θα την κόψει στα δύο, θα την χτίσει με τσιμέντο και άλλα. Στη συνέχεια, η γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία και οδηγήθηκε στο τμήμα όπου και έκανε την καταγγελία.

Πηγή: Best News
Exit mobile version