Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

03

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παράσταση – Συνοικία το όνειρο: Ο σκηνοθέτης Σωτήρης Χατζάκης για το κατέβασμα του έργου
LIFESTYLE

Παράσταση – Συνοικία το όνειρο: Ο σκηνοθέτης Σωτήρης Χατζάκης για το κατέβασμα του έργου

Παράσταση - Συνοικία το όνειρο: Ο Σωτήρης Χατζάκης δήλωσε για το τέλος των εμφανίσεων πως "είναι μια επίδειξη βίας, βαρβαρότητας και σκληρότητας ψυχικής αυτό που συνέβη".

Την αλήθεια του για το απρόσμενο τέλος της παράστασης “Συνοικία το όνειρο” εξέφρασε ο Σωτήρης Χατζάκης στην κάμερα της εκπομπής “MEGA Καλημέρα” το πρωί της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου χωρίς να μασήσει καθόλου τα λόγια του. Συγκεκριμένα είπε: «Ήταν κάτι το καταπληκτικό αυτό που έγινε και κάτι μοναδικό στα θεατρικά χρονικά. Είναι μια επίδειξη βίας, βαρβαρότητας και σκληρότητας ψυχικής αυτό που συνέβη. Δύο χρόνια προετοιμάζαμε την “Συνοικία το όνειρο”, παίζουμε για δέκα παραστάσεις και αρρωσταίνει ένα κορίτσι από κορονοϊό.

Ακολουθούν άλλα δύο παιδιά από την παράσταση, υψηλοί πυρετοί παρότι εμβολιασμένοι, πνευμονία ο ένας και ακριβώς σε αυτό το διάστημα βρίσκει το Γυάλινο θέατρο την ευκαιρία! Κατεβάζει το έργο χωρίς να δει αν θα πάει καλά γιατί δεν έπαιξε για να πει ο επιχειρηματίας, “δεν πάει το έργο άρα θα το κατεβάσω”. Δεν πρόλαβε. Πετάει στον δρόμο και τους άρρωστους ανθρώπους και τους υπόλοιπους ηθοποιούς».

Η επαφή με το ΣΕΗ

Ο κ. Χατζάκης συνέχισε, λέγοντας: «Βρίσκονται όλοι στον δρόμο, ενώ το έργο είχε προγραμματιστεί να πάει μέχρι το Πάσχα, ξαφνικά τους δίνει κάτι ψίχουλα και παίρνω τον κ. Μπιμπίλα που το σωματείο μας είναι έκτακτο. Επιτέλους μετά το metoo είναι καιρός να δραστηριοποιηθεί και στο εργασιακό bullying και την κακοποιητική εργασιακή βία. Βρίσκονται τα παιδιά μετέωρα, 15 στο σύνολο λαμπροί ηθοποιοί, χωρίς να καταλάβουν τι έχει γίνει και είναι πάρα πολύ θυμωμένοι και κυρίως ανήσυχοι».

Τέλος, ο γνωστός ηθοποιός πρόσθεσε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA: «Η πλευρά του παραγωγού πλήρωσε ψίχουλα μέχρι την μέρα που απολύθηκαν τα παιδιά. Όλα τα άλλα λεφτά που είχαν προγραμματίσει όλοι αυτοί οι άνθρωποι με τις οικογένειες τους μέχρι το Πάσχα που είναι; Θα εξετάσω τις επόμενες κινήσεις μου με τον νομικό σύμβουλο του σωματείου μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις