Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έγκυες – Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης: Άλλες τρεις γυναίκες με κορονοϊό στο νοσοκομείο – Βρίσκονται σε κύηση
ΕΛΛΑΔΑ

Έγκυες – Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης: Άλλες τρεις γυναίκες με κορονοϊό στο νοσοκομείο – Βρίσκονται σε κύηση

Έγκυες - Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης: Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται διασωληνωμένες και δύο ακόμα γυναίκες που διαγνώστηκαν με κορονοϊό, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους

Τρεις έγκυες, θετικές στον κορονοϊό, νοσηλεύονται σε απλές κλίνες covid στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, μαζί με άλλους νοσηλευόμενους με τον ιό, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ. Μία εξ’ αυτών γέννησε σήμερα με φυσιολογικό τοκετό και το παιδί είναι καλά στην υγεία του.

Η δεύτερη θα πάρει εξιτήριο σήμερα, ενώ η κατάσταση της υγείας της τρίτης γυναίκας κρίνεται πιο σοβαρή. Υπενθυμίζεται ότι στο Ιπποκράτειο νοσηλεύονται διασωληνωμένες και δύο ακόμα γυναίκες που διαγνώστηκαν με κορονοϊό, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους. Τα βρέφη και των δύο γυναικών δεν νόσησαν και είναι καλά στην υγεία τους.

Η κατάσταση στο Ιπποκράτειο

Παρόλα αυτά, αξίζει να αναφερθεί πως η εφημερία της Τρίτης στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ήταν εφιαλτική. Ειδικότερα έγιναν 93 νέες εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό. Τέλος, στο «Ιπποκράτειο» νοσηλεύονται και δέκα ηλικιωμένοι, από τους 26 που κόλλησαν κορονοϊό σε γηροκομείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Τέλος, σημειώνεται ότι όλοι οι ηλικιωμένοι του γηροκομείου είναι εμβολιασμένοι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις