Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Αλίμου: «Πρασίνισε» ο Λόφος Πάνι μετά την εθελοντική δενδροφύτευση
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Αλίμου: «Πρασίνισε» ο Λόφος Πάνι μετά την εθελοντική δενδροφύτευση

Δήμος Αλίμου: Τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου διοργανώθηκε σε συνεργασία με την «We4all», εθελοντική δενδροφύτευση στην περιοχή του Λόφου Πανί.

Τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου ο Δήμος Αλίμου διοργάνωσε, σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση «We4all», εθελοντική δενδροφύτευση στην περιοχή του Λόφου Πανί. Εθελοντές μαζί με την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου, με τσάπες, αξίνες και -κυρίως- με πολλή αγάπη, πρόσθεσαν στην πόλη 500 φυτά, δένδρα και αρωματικούς θάμνους. Η δενδροφύτευση, που εμπλούτισε σημαντικά το πράσινο στον Λόφο Πολιτισμού (περιοχή Λόφου Πανί), αποτέλεσε ταυτόχρονα κι ένα πολύ ενδιαφέρον βιωματικό μάθημα για τα παιδιά που παρευρέθηκαν εκεί μαζί με τους δασκάλους τους.

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης ευχαρίστησε θερμά όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν, καθώς και τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Ευχαρίστησε επίσης τη «We4all», την «Teleperformance» και την υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου, που προετοίμασε τις 500 θέσεις των νέων δενδρυλίων. Το ραντεβού δόθηκε για την επόμενη εβδομάδα στη βόρεια πλευρά του Λόφου Πανί, για μια ακόμη δενδροφύτευση!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις