Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

04

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αναλώσιμοι – Θεσσαλονίκη: Το διάλειμμα του Άντι Γκαρσία από τα γυρίσματα – Η ξενάγηση στη συμπρωτεύουσα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αναλώσιμοι – Θεσσαλονίκη: Το διάλειμμα του Άντι Γκαρσία από τα γυρίσματα – Η ξενάγηση στη συμπρωτεύουσα

Αναλώσιμοι - Θεσσαλονίκη: Η ξενάγηση του Άντι Γκαρσία στην πόλη της Βόρειας Ελλάδας και το δώρο που του έκανε ένας πλανόδιος πωλητής.

Ο αστέρας του Χόλιγουντ και εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας Αναλώσιμοι 4 στη Θεσσαλονίκη θα γυρίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες με αναμνήσεις από μνημεία και τοπόσημα της πόλης, αλλά και με μια συρμάτινη μινιατούρα των Ομπρελών του Ζογγολόπουλου, δώρο από έναν πλανόδιο πωλητή. Συγκεκριμένα, ο Άντι Γκαρσία ξεναγήθηκε στη συμπρωτεύουσα κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος από τα γυρίσματα της ταινίας «The Expendables 4». Την ειδική ξενάγηση διοργάνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκειά της, ο διάσημος ηθοποιός, συνοδευόμενος από το φίλο του Joe Drago και μέλη της παραγωγής των «Αναλώσιμων 4», επισκέφθηκε τα κάστρα και τον Πύργο του Τριγωνίου, την Αρχαία Αγορά, την Καμάρα και τη Ροτόντα. Όταν, δε, επισκέφτηκε την παραλία της πόλης, οι περαστικοί τον αναγνώρισαν και πλανόδιος πωλητής του χάρισε τη μινιατούρα του γλυπτού του Ζογγολόπουλου, φτιαγμένη από σύρμα.

Το μεσημεριανό ανάμεσα σε Άντι Γκαρσία και τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Τη Δευτέρα (22.11.2021) το μεσημέρι, ο Άντι Γκαρσία συνέφαγε στη «Διαγώνιο», ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα. Το μενού είχε σουτζουκάκια αλλά και γύρο. Τέλος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Τουρισμού, κάποια από τα μέλη της παραγωγής των «Αναλώσιμων» αποκάλυψαν πως θα επανέλθουν το Μάρτιο του 2022 στην πόλη για νέα ταινία, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τη νέα παραγωγή. Υπενθυμίζεται πως μετά τα χολιγουντιανά φιλμ «The Enforcer» και «Τhe Expendables 4», ο στόχος είναι το 2022 να γυριστούν στη Θεσσαλονίκη «τουλάχιστον τέσσερις ταινίες» ακόμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις