Βανδή – Μπισμπίκης Θεσσαλονίκη: Τσακώθηκαν on air Σκορδά – Λιάγκας

LIFESTYLE

Βανδή – Μπισμπίκης Θεσσαλονίκη: Τσακώθηκαν on air Σκορδά – Λιάγκας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Βανδή - Μπισμπίκης Θεσσαλονίκη: Αφορμή στάθηκε η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη

23.11.2021 | 14:16

Με τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαϊδη και την επίσκεψή τους στη Θεσσαλονίκη ασχολήθηκαν σήμερα το πρωί Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά. Και τα αίματα άναψαν. Αφορμή στάθηκε η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη στα εγκαίνια της σχολής υποκριτικής του Λάκη Λαζόπουλου. Μαζί με το ζευγάρι ήταν ο Σάββας Σπαθαρίδης και με αφορμή την παρουσία του, ο Γιώργος Λιάγκας επανέφερε το θέμα της σύμπτωσης να βρεθούν στο ίδιο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ο Ντέμης Νικολαϊδης με την Δέσποινα Βανδή. Στη χθεσινή εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής «δεν πήγε για δουλειά. Πήγε γιατί έχει έναν κολλητό πάνω στη Θεσσαλονίκη».

Και σήμερα Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά, επανήλθαν στο θέμα Βανδή-Νικολαϊδη με αποτέλεσμα… να τσακωθούν: «Άρα αναιρείς αυτό που είπα χθες; Τι κάνεις; Δεν το γνώριζε. Πάλι με αναιρείς. Και τι σημασία έχει; Μην με αναιρείς, μην με ακυρώνεις. Είμαι στο κουρμπέτι πολλά χρόνια, σε παρακαλώ μην με αναιρείς. Γνωρίζω ότι δεν το ήξερε η Βανδή ναι. Το έμαθε και απέφυγε να τον δει στο πρωινό. Πήραν πρωινό και οι δύο στο ίδιο ξενοδοχείο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Για να το λέω, σημαίνει ότι έχω μιλήσει με ανθρώπους πολύ κοντά τους. Δεν το λέω από το μυαλό μου. Έπαθε σοκ η Βανδή όταν έμαθε ότι ο Ντέμης ήταν εκεί. Αν ο Ντέμης ενσυνείδητα πήγε επειδή ήξερε ότι θα είναι η Βανδή, δεν το ξέρω. Όταν λέω κάτι, το λέω μετά λόγου γνώσεως. Μπορεί να έκλεισε ο Ντέμης δωμάτιο σε άλλο όνομα».

Exit mobile version