Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – προπονητής: Υποψήφιος αντικαταστάτης ο Βαλβέρδε – Ξεκίνησαν οι συζητήσεις

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – προπονητής: Υποψήφιος αντικαταστάτης ο Βαλβέρδε – Ξεκίνησαν οι συζητήσεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ελένη Ριζάκη

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - προπονητής: Σύμφωνα με το Guardian, ο Βαλβέρδε είναι μια επιλογή ως υπηρεσιακός μέχρι και το φετινό καλοκαίρι.

23.11.2021 | 20:42

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με μια γνωστή στο ελληνικό κοινό προσωπικότητα να είναι σε πρώτο πλάνο: ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Guardian, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, της Μπαρτσελόνα και της Αθλέτικ Μπιλμπάο βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων», προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της αρχικά ως υπηρεσιακή επιλογή έως το εφετινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο, την Τρίτη (23/11) στελέχη της Γιουνάιτεντ ήρθαν σε επαφή με τον Ισπανό τεχνικό, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, καλύπτοντας το κενό στον πάγκο τους, το οποίο για την ώρα έχει αναλάβει ο Μάικλ Κάρικ.

Η πορεία του στην Ελλάδα

Ο «τσιγκούρι» εργάστηκε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό σε δύο διαφορετικές θητείες (2008-09, 2010-12), κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα σε 127 αγώνες, ενώ με την Μπαρτσελόνα μέτρησε 145 επίσημα ματς από την 1η Ιουλίου 2017 έως τις 13 Ιανουαρίου 2020, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και ένα ισπανικό Super Cup.

Δείτε ακόμη

Βίντεο: Σοκαριστικό ατύχημα για τον θρύλο της ποδηλασίας, Μαρκ Κάβεντις – Με σπασμένα πλευρά στην εντατική

Πιο γρήγορος κι από τον προσομοιωτή ο Hamilton

Exit mobile version