Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

25

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βουλευτής Φθιώτιδας ΝΔ: Θετικός στον κορονοϊό ο Θέμης Χειμάρας – Η ανάρτηση στο Facebook
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτής Φθιώτιδας ΝΔ: Θετικός στον κορονοϊό ο Θέμης Χειμάρας – Η ανάρτηση στο Facebook

Βουλευτής Φθιώτιδας ΝΔ: "Κατά τη διενέργεια τακτικού μοριακού ελέγχου ανίχνευσης covid, το αποτέλεσμά μου βρέθηκε θετικό".

Ο Θέμης Χειμάρας νόσησε και αυτός από κορονοϊό και αμέσως έσπευσε να ενημερώσει τις τελευταίες επαφές του, αλλά και όλους τους φίλους και γνωστούς του μέσω των social media. Συγκεκριμένα, είπε για το πώς ανιχνεύθηκε με τον ιό και για τις κινήσεις του μετά την εύρεση πως νοσεί από την covid-19.

Η ανάρτηση στο Facebook

«Κατά τη διενέργεια τακτικού μοριακού ελέγχου ανίχνευσης covid, το αποτέλεσμά μου βρέθηκε θετικό. Πλήρως εμβολιασμένος και χωρίς συμπτώματα, έχω ήδη επικοινωνήσει με τον οικογενειακό μας γιατρό, αλλά και με τις πρόσφατες επαφές μου ώστε να τους ενημερώσω σχετικά και ακολουθώ τις ιατρικές οδηγίες και τις συστάσεις του ΕΟΔΥ. Συνεχίζω την εργασία μου διαδικτυακά πλέον και για όσο διάστημα χρειαστεί, έως ότου αρνητικοποιηθώ. Ο κορονοϊός εξακολουθεί να μας απειλεί και η ασπίδα προστασίας μας είναι το εμβόλιο και η διαρκής τήρηση των μέτρων πρόληψης. Προσοχή, ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά».

Δείτε ακόμη

Μητσοτάκης: 900 ευρώ σε υγειονομικούς, 250 ευρώ σε συνταξιούχους και άτομα με αναπηρία μέσα στο Δεκέμβριο

Γιατί ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε με τον Λεωνίδα Κακούρη από τις Άγριες Μέλισσες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις